Kuruçeşme’de gazetecilerin objektiflerine takılan güzel oyuncu Deniz Çakır, bir mekan çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu, yeni projesinde beraber oynayacağı set arkadaşı olan Hülya Avşar ile ilgili samimi açıklamalar yaptı. Hülya Avşar ile ikinci defa beraber bir yapımda bulunacaklarını açıklayan Deniz Çakır, bir gazete muhabirinin sorusu üzerine Hülya Avşar ile beraber rol aldığını, bu nedenle çok mutlu olduğunu ifade etti.

İlk Projemde Beraber Çalıştık

Dizinin başrol oyuncularından olan ve uzun seneler oradan geçtikten sonra TV dizisi ile tekrar hayranlarının karşısına çıkacak olan Hülya Avşar ile aynı projede bulunmak nasıl bir duygudur? Sorusu üzerine Deniz Çakır çok samimi açıklamalarda bulundu:

Çakır, seneler önce ilk dizisi olan kadın isterse isimli yapımda da Hülya Avşar ile beraber kamera karşısına geçmişti. Seneler sonra da yine Hülya Avşar ile aynı projede bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu benim için büyük bir gurur dedi.”

Ünlü İsimler Bir Arada

Yaşı 19 ismi ile seyircinin karşısına çıkacak olan yeni dizide Deniz Çakır Hülya Avşar’ın yanı sıra başarılı oyuncu aynı zamanda Mehmet Aslantuğ ile de başrolü paylaşacak. Aynı zamanda Tolga Güleç, Fikret Kuşkan’da dizinin kadrosunda yer alan diğer başarılı oyuncular arasında yer almaktadır. Merakla beklenen dizide yer alacak olan Deniz Çakır son olarak ATV ekranlarında yayınlanan ve Oktay Kaynarca ile beraber başrolünü paylaştığı Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz isimli projede yer almıştı. Deniz Çakır daha öncesinde de başörtülü kadınlarla yaşamış olduğu bir tartışma sonucu mahkemelik olmuştu. Yaşanan bu olayın hemen ardından gelen tepkiler ile de dizinden ayrılmasına karar verilmişti.

Editör: Wan Haber