TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine can veren Demet Özdemir dizide oynamış olduğu rolü kadar aynı zamanda sosyal medya mecralarında yapmış olduğu paylaşımlarla da Kendinden söz ettiriyor.

 Son zamanların popüler oyuncuları arasında bulunan Demet Özdemir Çarşamba Akşamları ekranlara gelen dizi öncesinde takipçilerine de çok güzel bir sürpriz yaptı. Dizideki oyunculuğuyla başarılı bir oyunculuk performansı sergilediği hemen herkesin artık ortak takdiri ile yorumlara da yansıyor.

 Güzel oyuncu, enerjik kişiliği doğal hali ve samimi şekilde yapmış olduğu paylaşımlarda da setin neşesi olduğunu gösteriyor.

 Yakalamış olduğu her fırsatta Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinden kamera arkası pozlar paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu Demet Özdemir, Böylece kendisini takip edenleri de mutlu eden çeşitli karelere imza atıyor. Bol bol Instagram paylaşımları yapan güzel oyuncu çoğu zaman da paylaşmış olduğu video ve fotoğraflarla Diziden tüyolar da veriyor.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in Karavan pozunda Bu kez Engin Öztürk, Naz Göktan ve Kaan Altay Köprülü de var.

 Bu dörtlü artık dizinin en eğlenceli sahnelerine de beraber imza atıyor.

Ünlü oyuncu, dizi ekranlara gelmeden önce setten çeşitli fotoğrafları paylaşarak adlında dizi ile ilgili çeşitli ipuçlarını da izleyiciye yansıtıyor.

Editör: Wan Haber