En son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlarda yer alan güzel oyuncu Demet Özdemir ve erkek arkadaşı ünlü müzisyen Oğuzhan Koç kısa bir süre önce Ege turuna çıkarak tatil yapmaya başlamıştı. İkili Ayvalık'ta yakın arkadaşları olan güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran çifti ile bir araya gelerek oldukça eğlenceli vakit geçirmişti.

Kısa bir süre önce rotasını Fethiye ve Kaş'a çeviren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin samimi görüntüleri ise basında yer aldı! Kaş'ta bir şezlongda samimi bir şekilde görüntülenen ikilinin fotoğrafları magazin basınında yer alınca olanlar oldu! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti kısa bir süre önce resmi sosyal medya hesaplarından bir yazı paylaşarak sızan görüntüleri üzerine konuştu.

"Ev yani... Otel değil!"
Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç resmi Instagram hesabında kız arkadaşı Demet Özdemir'le olan fotoğrafını paylaşarak üzerine "Kaş'taki evimiz burası... Ev yani.. Otel değil, halka açık bir yer değil..Ev.. Evimizi, uzaklardan zoom'larla çekeceğinize gelip bir selam verseniz hiç birinizi kırmayız halbuki.. bu zamana kadar da hiç kırmadık.. Neyse bir dahakine bekliyoruz:)" notunu düştü.

Demet Özdemir de konuştu!
Ünlü oyuncu Demet Özdemir de Instagram hesabından fotoğrafını paylaşarak üzerine "Otelde kaldığımıza ne güzel inandırdınız. Karşı dağdan evimizi garip garip açılardan gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydeniz keşke" yazarak fotoğrafları çekenleri kınadı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti ne zamandır birlikte?
Çiçeği yeni burnunda Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti yaklaşık 8 aydır birliktelik yaşıyor. Ancak çift ilişkilerini 2021 Şubat ayında resmi olarak kabul etti.  Çift yaz aylarını birlikte tatil yaparak değerlendiriyor.

 

Editör: Wan Haber