Son zamanların en çok konuşulan ve gündemden düşmeyen genç oyuncuları arasında bulunan Demet Özdemir erkenci kuş dizisindeki performansı ile büyük bir beğeni toplamayı başlamıştı.

Daha sonrasında ise dram dizisinde oynamak istediğini dile getirmiş ve tv8’de Geçtiğimiz sezon ortasında başlayan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizi ile ekranlara gelmeye başlamıştı.

 İbrahim Çelikkol ile beraber başrollerinde oynadığı dizide partneri ile de uyumlu bir ekran beraberliği yakalayan oyuncu dizinin reytinglerinin de iyi gitmesi ile beraber artık mutlu bir süreç yaşıyor. Kariyerinde çok önemli bir yer tuttuğunu dile getirdiği Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi ile beraber romantik komedi dizilerinin ardından dram dizisinde de oyunculuğuyla örgü toplamayı başarıyor.

Aynı zamanda sosyal medya platformlarında da etkin bir şekilde paylaşımları yapan ünlü oyuncu Demet Özdemir hayranlarını mutlu eden paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Oyuncu set arkasında da devamlı paylaşımlar yaparak gerek dizi ile ilgili verilmek istenen mesajları takipçileriyle paylaşıyor, gerekse de set arasında ne kadar eğlendiklerini dile getirmeye çalışıyor.

Demet Özdemir’in en son yapmış olduğu paylaşımlarda ve Oyun Arkadaşları ekipteki çalışanlarla sık sık pozlar verdiği görülüyor dizinin çekimlerinden Bir Başka fotoğraf da büyük bir beğeni topladı. Üzerindeki kıyafeti ve tarzıyla övgü dolu yorumlar geldi kendisine.

 Sosyal medya platformlarını etkin bir şekilde kullanan ünlü oyuncu Demet Özdemir hayranlarını hiç boş bırakmıyor. Bazı zamanlarda yorumsuz arka arkaya fotoğrafları ve de sevenlerine hayranlarına adeta mest ediyor.

Editör: Wan Haber