Şarkıcı Oğuzhan Koç ile başarılı oyuncu Demet Özdemir yakın zaman içerisinde Aşk yaşadıklarını itiraf etmişlerdi. Güzel oyuncu Demet Özdemir ve başarılı sanatçı Oğuzhan Koç hayatlarını tamamen aynı evde yaşayarak taçlandıracaklar.  Evlilik uğrunda adım atmaya başlayan ünlü çiftten hayranlarını şaşırtan bir hamle geldi. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir aynı evde yaşamaya karar verdiler. Oğuzhan Koç Demet Özdemir evleniyor mu? Sorusu akıllara geldi.

  Ünlüler dünyasında hareketlilik, hızını kesmeden devam ediyor. Bir Çift ilişkisini evliliğini noktalarken diğer taraftan başka çiftler ise evlilik yolunda hızlı adımlar atmaya devam ediyor. Evlilik yolunda adım atan çiftlerden birisi de Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisidir. Hayranlarını, attıkları adım ile mutlu etsen bu ikili yakın zaman içerisinde Aşk yaşadıklarını itiraf etmişlerdi. Aynı zamanda Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir'in evine taşınmıştı. Aynı evde beraber yaşamaya başladılar. Gazetecilerin kendilerine sormuş oldukları Aynı evde yaşıyorsunuz artık yoksa ufukta bir evlilik mi görünüyor? soruları karşısında Oğuzhan Koç Neden olmasın ki düşünüyoruz zaten şeklinde cevap vermişti.

 Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir evleniyorlar. 35 yaşındaki Oğuzhan Koç, 28 yaşındaki sevgilisi Demet Özdemir ile ilişkilerini Geçtiğimiz günlerde takipçilerine ilan etmişlerdi. Artık gizli saklı ilişkilerini yaşamayan ikili, ulu orta yerde el ele hatta dudak dudağa geziyorlar. Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çiftinden ilişkilerini Bir tık ileriye taşınmak  yönünde de bir adım geldi. Hem şarkılarıyla hem de oyunculuğu ile çok sevilen Oğuzhan Koç, Güzel sevgilisi Demet Özdemir ile beraber yaşamaya karar verdi.

Editör: Wan Haber