Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu romantik komedi tarzındaki bu dizinin sonrasında hayran kitlesini de katlayarak büyüttü.

Oyuncu Demet Özdemir Daha sonrasında ise değişik bir tercih yaparak Şimdi de dram dizisinde oynamak istedi ve TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrollerde oynuyor.

1992 tarihinde dünyaya gelen oyuncu, genç Yaşına rağmen kariyer basamaklarını sağlam ve emin adımlarla tırmanmaya devam ediyor. Hayranlarının büyük bir ilgi ile takip ettikleri Demet Özdemir Instagram sayfasından sevenlerine bir mesaj ilettiği son olarak.

26 Şubat tarihinde yeni yaşını Kutlayacak olan genç oyuncu son zamanlarda pek çok ünlü ismin yapmış olduğu gibi kendisine hediye gönderen kişileri ikaz ederek bu masrafları çeşitli Hayır kurumlarına ve derneklere bağışlamalarını istedi. Hayranlarına, sevenlerine, bir mesaj ileten Demet Özdemir #İyilikpaylaş adresini göstererek kendisine hediye göndermek isteyenlerin Koruncuk Vakfı’na bağış yapmalarını rica etti.

Kız çocuklarının okuması amacıyla kullanılacak bu yapılan bağışlar Demet Özdemir iyilikpaylaş adresinin paylaşımını repost ederek Pamuk Eller Cebe mi? Mesajıyla kalb bıraktı.

 Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in 26 Şubat tarihindeki doğum günü için hediye almak isteyen kişilerin hediye almak yerine Koruncuk Vakfı’na bağışta bulunmaları mümkündür.

Editör: Wan Haber