Güzel oyuncu Demet Özdemir kısa bir süre önce resmi Instagram hesabında yaptığı bir paylaşım ile tüm takipçilerini duygulandırdı! TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan ünlü oyuncu bu akşam izleyici karşısına son kez Zeynep karakteri olarak çıkacak!


2019 senesinde TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan hikayesi ise Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak yapılan Doğduğun Bir Ev Kaderindir dizisi ilk olarak Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol başrolünde yayın hayatına başlamıştı. Ancak daha sonra senaryonun değişmesi üzerine İbrahim Çelikkol 'Mehdi' karakteri ile geçtiğimiz bölümlerde son kez ekrana çıktı ve karakteri dizide ölerek ünlü oyuncu da kadrodan çıkmıştı.  


Şu an başrolü Barış karakterini canlandıran ünlü oyuncu Engin Öztürk ile paylaşan Demet Özdemir bu akşam ekranlara gelecek olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümü ile ilgili yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.


"Her şey oldunuz bana..."
Dizinin son kadrosu ile birlikte toplu bir fotoğrafı Instagram hikayesinde paylaşan güzel oyuncu üstüne not düştüğü yazı ile ekibine öğrettikleri şeyler için ve sabırları için teşekkür etti. 


Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finali ne zaman?
Kadrosunda Demet Özdemir, Engin Öztürk, Zuhal Gencer, Senan Kara, Elif Sönmez, Hülya Duyar, Fatih Koyunoğlu, Naz Göktan gibi isimlerin yer aldığı OGM Pictures imzalı dizi bu akşam (12 Mayıs) TV8 ekranlarında saat 20.30'da yayınlanacak olan bölümü ile izleyicisine veda edecek.


Demet Özdemir’in yeni dizisi ne zaman başlayacak?
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final olmasından sonra güzel oyuncu Demet Özdemir’in hayranları ünlü oyuncunun uzun bir süre ekranlarda olmamasından endişe duyuyor. Erkenci Kuş dizisinin final yapmasından kısa bir süre sonra Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile anlaşan güzel oyuncunun şu an yeni bir proje ile anlaşıp anlaşmadığı henüz bilinmiyor. Ancak yine de Demet Özdemir’den gelecek olan her sürprize hazırlıklı olmak lazım.

Editör: Wan Haber