En son TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlarda yer alan güzel oyuncu Demet Özdemir kısa bir süre önce sosyal medya hesabına yüklediği fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti! Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan ünlü oyuncu dekolteli elbisesi ile herkesten tam not aldı. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Demet Özdemir kısa bir süre içinde yüz binlerce beğeni sayısına ulaştı.

Oyunculuğu ve projeleri kadar aşk hayatıyla da magazin basınında sıkça yer alan güzel oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve yakın arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran çifti bile birlikte tekne turuna çıkmıştı. Bir süredir şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile birliktelik yaşayan Demet Özdemir ilişkisinde kendisini bir hayli mutlu hissediyor. Güzel oyuncu kısa bir süre önce yaptığı röportajda ilişkisi hakkında konuştu.

"Çok mutluyum"
Kısa bir süre önce tv100 ile bir röportaj gerçekleştiren güzel oyuncu Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile olan ilişkisi hakkında  "Her şey çok güzel gidiyor. Çok eğleniyoruz, çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. O yüzden çok çok mutluyum" açıklamalarında bulunarak çok mutlu olduğunun sinyallerini verdi. Ayrıca Demet Özdemir'e sevgilisi ile birlikte aynı projede yer alıp almak istemediği sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncu konuyla ilgili "Oğuzhan'ın çok iyi bir kalemi var. Çok başarılı olduğu için 'birlikte oynamam, oynarım' gibi bir şey demiyim. Tabii ki sette çok keyif alarak çalışacağımdan, çok şey öğreneceğimden eminim. Umarım bu konuda da yollarımız kesişir" açıklamalarında bulundu.

Editör: Wan Haber