Demet Akalın ve yakın dostu Esra Balamir'in birbiriyle küstüler mi? Sorusunun yanıtı ikilinin sosyal medya hesabı üzerinde birbirine yaptığı paylaşımla netlik kazandı. İkili birbirini takipten çıkardı.

Popçu Demet Akalın ile yakın dostu Esra Balamir'in arası açıldı. Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkan Esra Balamir ve Demet Akalın'ın sonrasında yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Birbirlerine kasten paylaşım

Akalın, sosyal medya hesabından 'İyisin diye merak etmedim. Instagram'dan dizi izlediğini gördüm. Gelmiş geçmiş en gerizekalı DM. İnsanoğlu hep bana hep bana, doymak yok!' paylaşımını yaptı.

Ünlü şarkıcının ardından Esra Balamir de "Genelde gözümüzde büyüttüğümüz insanların tanıdıkça içinden matruşka bebekler gibi daha küçük insanlar çıkıyor" şeklinde bir gönderi yayınladı.

Yedikleri içtikleri birdi

Konuyla ilgili henüz iki ünlü isimden de açıklama gelmedi. Sürekli birlikte vakit geçiren Demet Akalın ile Esra Balamir, son olarak Akalın'ın ailesiyle birlikte Uludağ'a gitmişti.

Öte yandan Esra Balamir, son olarak Demet Akalın'ın kızı Hira'nın doğum gününü kutlamıştı. Hira ile çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Balamir, "Benim güzel akıllı Hira'm, can parem... Nice güzel, sağlıklı, mutlu senelerin olsun minik arkadaşım" notunu düşmüştü.

Editör: Wan Haber