İki gün önce özel bir hastanede doğum yapan ünlü sanatçı Demet Akalın bugün taburcu oldu. Hastaneden çıkarken Hira bebeği ise babası Okan Kurt pusette taşıdı. Bebeğin üzerinin kapalı olması dikkat çekti.

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Demet Akalın, “Mutluyuz tabii ki. 3 gündür odadan dışarıya çıkmıyoruz. Ben ‘dadı tutarı’ diyordum ama başka bir şeymiş. Her şey unutuluyormuş. Bütün gelen sanatçı arkadaşlarım ve siyasetçi arkadaşlarım altın taktılar. İsim vermeyeyim şaşırdığımız insanlardı” dedi.

Demet Akalın, bebeğin fotoğraflarını 100 bin TL'ye sattığı, gelirin hayır kurumlarına bağışlanacağı iddialarıyla ilgili ise, “Teklif doğru ama öyle bir şey düşünmüyoruz” cevabını verdi.

Çiçeği burnunda baba Okan Kurt ise doğumdan sonra ağladığını ifade ederek, “Mükemmel bir şeydi. Annesi zaten uyuyordu. Bir iki saat ağlayarak geçirdim" şeklinde konuştu. Çift, bebeğin göbek bağının hastanede kaldığını söyledi. Ağrıları olduğunu söyleyerek açıklamasını kısa tutan Demet Akalın, eşinin yardımıyla lüks aracına binerek evinin yolunu tuttu.

Editör: Wan Haber