Çağatay’ın kurduğu kapan ile Koçovalılara büyük bir yıkım düşecek ve Selim yamaç’ın kucağında canını verecek. KOÇOVALI Ailesi Selim’in ölümünde oldukça etkilenirken Akın babasının acısıyla saldırıya geçecek KOÇOVALILAR kaybettikleri evlatlarının yasını tutarken çukur onları yalnız bırakmayacak ve Selim’in cenaze merasiminde duygu dolu anlar yaşanacak.

Ogeday'ın geri dönmesi ile beraber bir anda elindeki büyük şansı kaybeden Çağatay ise kendisini Cengiz’in Hedef tahtasına oturtmuş olacaktır. İşleri lehine çevirmenin yollarını arayacak Koçovalı Ailesi ise Selim’in kaybıyla yüzleşmeye gayret ederken abisinin intikamını almaya an eden Yamaç Cengiz’i hiç beklemediği bir darbe indirme girişiminde bulunacak.

Gökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı çukur’un yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk var. Kadrosunda genel itibariyle Aras Bulut eymenli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu Önder, Erkan Necip memilli, Damla Sönmez Kubilay, Aka Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Sak, İrem Altuğ, boncuk Yılmaz, Mustafa kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu Aytar, Ferit Kaya Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular bulunmaktadır .

Aras Bulut İymenli’nin oyunculuğunu konuşturarak Aslında çukura geri dönme planlarını kurarken çukur’un kendisini heyecanla beklediği yönünde farkındadır fakat filmine diziden ayrılması Aslında Yamaç koçovalı’nın çukura geri dönmesini hızlandıran en önemli adım olmuştur Akın’ın babasının intikamını almak amacıyla ağlayarak haykırması Aslında çukur’un çaresiz bir şekilde yamaç’ı beklediğini de habercisi gibi görülmekteydi.

Heyecan dolu sahnelerin tekrar ekrana geleceği çukur dizisi sizleri bekliyor.

Yukarıda senaryo ile ilgili merak edilen konuların tamamı ve çok daha fazlasını izlemek istiyorsanız Pazartesi akşamı saat 20:00’da Show TV ekranlarının açın Televizyonun sesini açan koltuğunuza kurulun.

Editör: Wan Haber