Çukur dizisini lanet dizi olarak tanımlayan Süleyman Soylu ‘ya diziden cevap gecikmedi. İddialara göre Vartolu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’nin bir sahnede ağır makineli tüfeklerle yaptığı saldırı Süleyman Soylu ’ya cevap niteliği taşıdığı söylendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun lanet dizi olarak hedef aldığı diziden geçtiğimiz haftada yayınlanan bir sahnede Süleyman Soylu ‘ya cevap olarak çekilmiş iddialarını gönderme taşıdı.

Bakan Soylu'nun "Lanet bir dizi var 'Çukur' diye" şeklinde eleştiri yağmuruna tuttuğu ve gençlere kötü örnek olarak gösterdiği dizide, bu kez gönderme yapıldı.

Bir çatışma sahnesinin yaşandığı dizide 'Vartolu Sadettin' karakterini canlandıran oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, ağır makineli tüfeklerle gemiye doğru hareketlenirken, megafonla kısa bir konuşma yaparak iyice saçmaladılar.

Ateş ediyormuşsunuz ettirmem

Bu konuşmasında Köstendil, "Dikkat dikkat. Duydum ki ateş ediyormuşsunuz ettirmem. Çocukların ve gençlerin ruhsal gelişimlerini kötü yönde etkiliyormuşsunuz etkilettirmem. Burada yalnızca ben ateş ederim, ben." dedi.

Hababam sınıfına özendi

'Vartolu Sadettin' lakaplı Köstendil'in gönderme niteliğindeki konuşması ayrıca Habamam Sınıfı'ndaki 'Külyutmaz Necmi'nin repliklerine de çok benzetildi.

Editör: Wan Haber