Çarşamba akşamları ekranlarda izleyiciyi toplayan bir zamanlar çukurova başta olmak üzere Mucize Doktor dizilerinin yanı sıra aynı zamanda Show TV’nin Alev Alev isimli yapımı da reytingleri ile kanalın yüzünü güldürmektedir. Bu listeye geçtiğimiz hafta içerisinde Star TV televizyonlarında Sol Yanım isimli dizisi de eklenmiş oldu. Aynı zamanda TRT 1 ekranlarında komedi tadında kalk gidelim dizisi bir süre önce cumartesiden perşembeye alınmıştı.

Alınan son kulis haberlerine göre kalk gidelim dizisi açısından şok bir karar alındı. Ve 135. bölümde ekrana veda edeceği konuşuldu. İlginç olan taraf ise uzun zamandır reytingleri düşük olan dizi ile ilgili ansızın bu final kararının alınmış olmasaydı.

Kalk gidelim isimli dizi zaten kendisi ile aynı gün yayınlanmakta olan diğer dizilerin karşısında pek direnemiyordu. Kanal D ekranlarında İyi Aile Babası isimli aile komedisi çıkınca artık ipler yavaş yavaş kopmaya başladı.

İyi Aile Babasının bütün denklemleri değiştireceği ilk bölümünden itibaren anlaşılmaya başlandı. Zira kalk gidelim isimli dizide İyi Aile Babası da komedi dizisidir Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Çağlar Çorumlu ve Salih Kalyoncu gibi Usta isimlerin bulunduğu İyi Aile Babası anlaşılan odur ki Kalk Gidelim dizisinin biletini kesilmesinde son aşama olmuş.

İyi Aile Babası bütün kategorilerde ilk 10 program içerisinde bulunurken kalk gidelim ise listede dahi yoktu. İyi Aile babasının hızlı bir giriş yapması aslında kalk gidelim dizisinin final kararını da hızlandırmış görünmektedir. Reytinglerde can çekişen kalk gidelim isimli dizinin aynı akşam yayınlanan diğer dizilerin yanı sıra aynı zamanda komedi türündeki bir başka dizininde gelmesi ve büyük dikkat çekmesi ile beraber final kararını etkisi olduğu tahmin edilmektedir.

Editör: Wan Haber