Kendisini ünlülerin estetik doktoru Dilek Avşar'a emanet eden Yonca Evcimik, Türkiye'de ilk kez uygulanan 3D lazer sistemli medikal bakım yaptırarak genç ve diri bir görünüme sahip olmanın en kısa ve kolay yolunu hayranlarıyla paylaştı.

4141.jpg

 

Estetiğe karşı olmadığını açıklayan Evcimik, bugüne kadar hiç estetik yaptırmadığını ancak eğer doktoru uygun görürse yaptırabileceğini de söyledi.

 

 

Su içmenin öneminden bahseden Evcimik, cilt bakımında önemli teknolojileri Türkiye'ye getiren Doktor Dilek Avşar'ın 3D lazer sistemli medikal bakım uygulamasının da su bazlı olduğunu ve işlemin hemen ardından pırıl pırıl bir cilde sahip olunacağını belirtti.

gg2.jpg

 

 

Yonca Evcimik 16 Eylül 1963 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yüksek Bale Bölümü'nden mezun oldu. 1978-1990 yılları arasında müzikallerde uzman dansçı ve şarkıcı olarak çalıştı. Aynı tarihlerde birçok tiyatroda oyunculuk yaptı.

 

 

1979'da Şan Tiyatrosu'na girdi. 1984'e kadar burada birçok oyun ve müzikallerde yer aldı. Yedi Kocalı Hürmüz, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Şen Sazın Bülbülleri, Nükhet Duru ve On Yıl Geçti, Ajda Pekkan Süperstar, Hababam Sınıfı ve Carmen rol aldığı çalışmalardır. Bu dönemde ayrıca Hababam Sınıfı Güle Güle ve Kızlar Sınıfı adlı filmlerde de oynadı. 1985-1988 yılları arasında, Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda Yasaklar, Aşkolsun, Geceler, Reklamlar ve Deliler adlı oyunlarda rol aldı. 1989-1990 yılları arası Gülhane Etkinlikleri'nde sunucu ve show girl olarak çalıştı.

 

 

Editör: Wan Haber