Beyoğlu’nda oturduğu apartmanın merdivenlerinden düşerek yaralanmıştı. Bir süre uyutularak tedavisinine devam edilen ünlü sanatçıdan iyi haberler geldi.

 

Milliyet gazetesinin haberine göre Cenk Durmazel'in yakın arkadaşı Erdem Uygan Twitter hesabından yaptığı açıklamada Durmazel'in sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

 

 

CENK DURMAZEL Kelime Oyunu - 31 Aralik 2010 - Yilbasi Ozel

 

 

 

erdemuygan000.jpg
Uygan şu açıklamayı yaptı:

 


"Cenk'in beyinle ilgili probleminden eser kalmadı. Bundan sonrası, vücudundaki diğer küçük sorunların ortadan kalkması için iyileşme süreci. Geçmiş olsun dileklerini ileten, desteklerini esirgemeyen, hep yanımızda olan sizlere sonsuz teşekkürler.."

 

erdemuygannnnn011.jpg


Erdem Uygan iki gün önce de şu açıklamaları yapmıştı:

 

er0000000-vcvc.jpg


"Cenk'in durumu gayet iyi. Yemek yemeye başladı. Bizlerle konuşuyor. Hızla iyileşiyor. bugün Cenk'in yanına gidemedim ancak haberlerini aldım. Gayet iyiymiş. Espri yaptığını iddia edenler var. Doğruysa bu hayatında bir ilk"

 

 

 

CENK DURMAZEL KİMDİR, İŞTE KARİYERİ

 

 

28 Eylül 1971 doğumludur. 90'ların başında İstanbul'da üniversitede aynı bölümde tanıştıkları Erdem Uygan'la birlikte pek çok televizyon ve radyo programı yapmışlardır. S'nek TV'de ve Kanal 24'de (HÖTK) canlı yayın programları hazırlamışlardır. İkili "Cenk Erdem" olarak tanınır ve absürt komedi tarzında beğeni kazanan birçok TV ve Radyo programı yapmışlardır. En popüler TV programları "Müebbet Muhabbet'tir. G.O.R.A filmin de oynamışlardır . Oyun dergisi LEVEL'da yazmaktadır.

 

 

İlk olarak 1990'lı yıllarda Badluck adlı grupta müzik çalışmaları yapmış. Daha sonra 2006 yılında Malt adlı grubun kurucuları arasında yer almıştır. Şu an ise hafta içi her akşam Power FM de Erdem Uygan ile birlikte 18-20 saatleri arasında radyo programı yapmaktadır.

Editör: Wan Haber