2020 yılında katıldığı survivor yarışmasında gönüllüler takımda yer alan ve birinci çıkan Cemal Can Canseven’e kendisine yöneltilen Survivor 2021 All Star'a katılıp katılmayacağı sorusuna cevap ermekte zorlandı.

Cemal Can Canseven, Survivor 2020 yarışmasında Barış Murat Yağcı'yı geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüslemişti. Geniş bir hayran kitlesi kazandıktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan sosyal medya fenomeni ve DJ Cemal Can Canseven, TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panorama Haftasonu' programına katıldı.

Survivor Cemal Can, "Seneye Survivor All Star yapılacağı söylense, sana da yarışmaya katılman için teklif gelse ne yaparsın?" sorusuna cevap vermekte zorlandı. 25 yaşındaki fenomen, bir süre düşündükten sonra, "Eyvah, eyvah. Çok zor. Yüreğim kaldırır mı o kadar hüznü tekrar, bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sene kimlerin son dörde kalacağı sorulan Canseven, "Gönüllülerden Poyraz, Ayşe, Aleyna Kalaycıoğlu ve ünlülerden Batuhan" dedi.Cemal Can, Survivor All Star'a gidecek mi? Cevap vermekte zorlandı

Editör: Wan Haber