Ebru Şahin ve Cedi Osman bir süredir birliktelik yaşayan bir çifttir. Birlikte tatil yapan çiftin, Maldivler tatilinde birçok konuyu konuşup kararlar aldıkları öğrenildi. Ebru Şahin ve Cedi Osman evlilik yolunda ilerlediklerini duyurdular. Cedi Osman, sevgilisi ile birlikte yaptığı tatilde evlenme teklifi ettiği öğrenildi.
Cedi Osman ve Ebru Şahin dünya evine giriyor!
Ünlü oyuncu Ebru Şahin, bir süredir birlikte olduğu basketbolcu Cedi Osman ile 25 Haziran tarihinde nişan yapma kararı aldı. Ünlü çift evlilik adımlarını atmaya başladı. Birlikte çok mutlu olan ve kısa süre önce tatil yapan çift, evlilik yolunda hızla ilerliyor. Ünlü çift Çeşme’de organize ettikleri bir tören ile nişanlanacak. Cedi Osman ve Ebru Şahin 25 Haziran tarihinde nişan yaptıktan sonra gelecek yaz evlenecek. Ünlü oyuncu Hercai dizisinden sonra büyük ün kazanmıştır ve sevgilisinin yanından gelmemek için yeni projeleri reddetmiştir. Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile ün kazanan Ebru Şahin, yeni dizilerin gözde ismi olmaya devam ediyor. Ebru Şahin ise sevgilisinin yanından gelmemek için projeleri kabul etmiyor.
Ebru Şahin kimdir?
Ebru Şahin, 1994 yılında hayata gözlerini açmıştır. Üniversite mezunu olan ünlü oyuncu eğitimlerini İstanbul Üniversite’nde tamamlamıştır. 1,70 cm boyunda olan ünlü oyuncu birçok projede yer almıştır. Son olarak yer aldığı Hercai projesinde kendini göstermiştir.
Cedi Osman kimdir?
Cedi Osman 1995 yılında hayata gözlerini açmıştır. Profesyonel basketbolcu olan isim, şimdilerde ünlü oyuncu Ebru Şahin ile birlikteliği ile gündeme gelmiştir. Cedi Osman 105 kilodur ve 2 metre boyundadır. Cedi Osman aşk hayatı ile sık sık gündeme gelen bir isim olmuştur. Oyuncu olan Ebru Şahin ile olan birlikteliği sosyal medyanın en çok konuşulan konusu olmuştur.

Editör: Wan Haber