Her Çarşamba akşamı izleyiciyi soluksuz bırakan Sadakatsiz dizisinin oyuncuları arasında geçtiğimiz haftalarda kötü bir durum söz konusu olmuştu! Dizide Haluk Güçlü karakteri ile karşımıza çıkan usta oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz ay aniden fenalaşmış ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumundan dolayı neredeyse bir aydır dizide yer almayan ünlü oyuncunun son sağlık gelişmesi ne oldu?


12 Nisan günü hastaneye kaldırılan Burak Sergen'in son durumunun nasıl olduğunu Sadakatsiz dizisinin tüm izleyicileri tarafından merak ediliyor! Durumu ilk başta kötüye giden ünlü oyuncu daha sonra yoğun bakıma kaldırılmıştı. Nefes almada güçlük çeken Burak Sergen daha sonra entübe edilmişti. 


Solunum güçlüğü yaşadı!
Burak Sergen'in nişanlısı kısa bir süre önce sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir açıklama ile Burak Sergen'in solunum güçlüğü yaşadığını ve akciğerlerinde ise enfeksiyon olduğunu söyledi. Aradan birkaç gün sonra Burak Sergen'in oğlu Cansın Sergen ise babasının sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirerek herkesin içini ferahlattı. Başarılı oyuncunun önümüzdeki günlerde hastaneden taburcu olması bekleniyor.


"Keyfimiz yerinde değil"
Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere kısa bir süre önce Baltalimanında ki bir eczaneden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu aynı zamanda Burak Sergen ile ilgili de konuştu. Ünlü oyuncunun yaşadığı sağlık sorunu nedeninden dolayı keyiflerinin yerinde olmadığını dile getiren Cansu Dere şu an çekimlerin devam ettiğini ancak Burak Sergen aralarına dönünce keyiflerinin daha çok yerine geleceğini söyledi. Ünlü oyuncunun şu an sete ne zaman döneceği kesin olarak bilinmiyor. Ancak Sadakatsiz dizisinin izleyici kitlesi Burak Sergen’i yeniden ekranlarda görmeyi çok istiyor!

 

Editör: Wan Haber