Sosyal medya fenomeni olarak bilinen ve ardından dizi ve yarışmalarda boy gösteren Caner çalışır hayatını kaybetti. Sosyal medya kullanıcıları ve ünlüler dünyası Özgün mesajlarını paylaşmaya başladı işte Caner çalışır ile ilgili bütün merak edilenler ve daha fazlası makalemizde...

Geçtiğimiz dönemlerde “Benimle Söyle” isimli televizyon yarışma programının 100 kişilik jüri üyelerinden biri olan ve radyo televizyon bölümü mezunu Caner çalışır, ilk etapta Vine üzerinden paylaşmış olduğu videolarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Komedyen Okan Bayülgen ile birlikte bir süre faaliyet göstermiş olan Caner çalışır günümüzde arkadaşları Kerimcan Durmaz, Hakan Kakız gibi DJ’lik yapıyordu. Sosyal medya fenomenlerinden olan Kerimcan Durmaz’ın çok yakın arkadaşı olan Caner çalışır bir dönem yoğun bakıma kaldırıldı haberleriyle gönderme gelmişti.

Neden Öldü?

DJ’lik mesleği ile uğraşan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner çalışır sabaha karşı geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. ölüm haberini yakın arkadaşları Samet liçina sosyal medya platformlarından duyurdu. 2016 senesinde çoklu organ yetmezliği teşhisi ile yoğun bakım ünitesine kaldırılan ve tedavi gören sosyal medya fenomeni DJ Caner çalışır hayatını kaybetti.

Kimdir?

Caner çalışır 1989 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Berna arıcı ile çekmiş olduğu “Berna saçında kene var Topla topla gene Var”  videosu ile ünlüler dünyasına adım atmayı Başaran ve “ablan Star bebeğim” cümlesiyle beraber oldukça popüler bir duruma gelen Caner çalışır aynı zamanda “hayat Benim” “Kiraz Mevsimi” gibi dizilerde de rol almıştır. Hayatını kaybeden Caner çalışır Arnavutköy’deki Kayabaşı mezarlığına öğle namazına müteakip defnedildi.

Ölümünün ardından ünlüler dünyasından peş peşe sosyal medya platformları aracılığı ile hayatını kaybeden Caner çalışır ile ilgili taziye ve üzüntü mesajları geldi.  İrem Derici yapmış olduğu paylaşımda “Daha bir hafta önce Biz neler anlattık, bunlar vız gelir abla dememiş miydik Biz? huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor seni çok seviyorum ve çok üzgünüm, çok üzgünüm ifadelerini kullanmıştı. Diğer taraftan Selin Ciğerci yapmış olduğu açıklamada Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum, Mekanın cennet olsun arkadaşım dedi.

Editör: Wan Haber