Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve yaz aylarında başlayan dizi sezonda beklenen reytingi alamayınca final kararı almıştı. Özge Gürel ile beraber kamera karşısına çıkan can Yaman’ı tekrardan dizilerde görmek isteyen Türkiye’deki hayranları gelen yeni Haberlere bakılırsa biraz üzülecek.

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın bay yanlış dizisinden sonra apar topar bir şekilde İtalya’ya gitmesinin sonrasında çeşitli programlara katılarak röportaj verdiği süreç içerisinde iki anlaşmaya da imza attığı duyurulmuştu. Oyuncunun ithal ya da büyük bir hayran kitlesi mevcut, Can Yaman da bu durumu bir şansa çevirdi ve İtalya’dan gelen çeşitli teklifleri onayladı, kabul etti ünlü oyuncu, Türkiye’deki kariyerine bir süre ara verecek öncesinde İtalya’da ekranlara gelecek olan bir makarna reklamında bulundu.

Reklamı çeken isim ise Türk asıllı yönetmen Ferzan Özpetek Oldu. Can Yaman’ın Daha sonrasında ise sandokan adlı bir İtalyan dizisinde oynayacağı duyurulmuştu. Üstelik bu diziyi yalnızca İtalya’da değil aynı zamanda Meksika’da, Karayipler’de ve Malezya’da çekilecek. Dizi için şimdiden at binme ve kılıç kullanma dersleri ile ilgili Eğitim alan Can Yaman’ın çok heyecanlı olduğu öğrenildi.

Tüm bu gelişmelere bakıldığında görünen o ki Can Yaman’ın Türkiye’deki hayranları kendisini biraz özleyecek gibi. Çünkü Can Yaman Artık yavaş yavaş İtalya’da çeşitli projelerde yer almak amacıyla şimdiden anlaşmalara imza atılmış bile.

Editör: Wan Haber