Yıldızı parlayan, ünlü oyuncu Can Yaman, Türkiye’den çıkan fakat yurt dışında daha çok geniş kitleleri etkisi altına almayı Başaran bir oyuncu olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dolunay, erkenci kuş ve en son olarak da bay yanlış adındaki dizileri ile beraber önüne ün katan ünlü oyuncu, sosyal medya mecralarında da çok güçlü bir destekçi grubuna sahip.

Can Yaman’ın Türkiye’de de elbetteki çok fazla hayranı var fakat Özellikle de Can Yaman’ın daha Türkiye’deyken son zamanlarda yapmış olduğu ve kendisine Partner olarak seçeceği kadın oyuncunun sahip olması gereken özellikleri dile getirmiş, ve tepkilerin Odak noktası haline gelmiştir. Fakat Türkiye’den adeta kaçarcasına giden Can Yaman, İtalya’ya ciddi ve gitmekle de kalmadı çok ünlü bir televizyon kanallarında spor spikerliği yapan bir güzel sunucuyla aşk yaşamaya başladı. Sandokan adlı bir dizide başrol oyuncusu olarak oynayacak, gittiği her yerde hayran kitlesini peşinden koşturmayı da ayrıca başarıyor.

Can Yaman’ın Türkiye’deki hayranları var fakat yabancı ülkelerdeki gibi (İtalya) değil. Oysaki cam, İstanbul Sokaklarında dolaştı anda çevresinde bu kadar çok Türk hayranı olmuyordu. Hatta İstanbul'daki turistlerden daha çok ilgi gördü de çoğu zaman kameralara yaşıyordu. Türkiye'de görmemiş olduğu tutkulu hayranları yurtdışında bulunan ünlü oyuncu Özellikle de İtalya seyahatlerinde çılgınca karşılanıyordu. Can Yaman’ın sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu paylaşımlara bakılır ise, Türkçe içerik bulmak bir hayli zor. Bazen reklam paylaşımlarını Türkçe yapan oyuncu, Ocak ayında da annesi ile beraber uzunluğu yine Türkçe ifadeler ile paylaşmıştı. Fakat ünlü oyuncunun son 2 ay içerisinde yapmış olduğu paylaşımları geneline bakıldığında İtalyanca olduğunu görmek mümkün. Ocak ayının başlarında Ferzan Özpetek ile çekmiş olduğu reklam filmi açısından İtalya’ya giden Can Yaman, Ayrıca sandıktan adlı dizi ile anlaşmasıyla da Gündem olmuştu. Oyuncu, İtalya’da canlandıracağı karakter açısından eğitimlere devam ediyor. Bu arada İtalya’nın ünlü spor spikeri diletta-leotta ile aşk yaşadığını da sosyal medya hesabının ilan eden oyuncu, şimdi İtalya’da daha çok ilgi görmeye başladı.

En son yapmış olduğu çılgınlık ise gerçekten kayda değerdi. Özel bir uçak kiralayan, sevgilisine evlenme teklifinde bulunan Can Yaman yaklaşık olarak 500 bin TL değerinde serveti harcayarak evlilik açısından ilk adımlarını şimdiden atıyor gibi görünüyor. Bakalım ikili Gerçekten evlenecekler mi yoksa yakın zaman içerisinde ayrılacaklar ve Can Yaman Tekrar Türkiye’ye mi dönecek? Bu soruların cevaplarını ve çok daha fazlasını Önümüzdeki zaman süreci bize gösterecek.

Editör: Wan Haber