Bilindiği gibi Türkiye'de en son bay yanlış dizisinde oynadıktan sonra katılmış olduğu çeşitli televizyon programlarında yapmış olduğu Partner kadın yorumları ile eleştirilerin odağı haline gelen Can Yaman soluğu İtalya'da almıştı. Can Yaman'ın 12 Ocak tarihinde diletta-leotta ile aşk yaşadığı sosyal medyada paylaşılmıştı. İlişkinin reklam olduğu, Can Yaman'ın Böyle yaparak prim kazanmaya çalıştığı ile ilgili çeşitli haberler de konuşuldu, tartışıldı, yazıldı, çizildi. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu, kendisinden 2 yaş küçük olan İtalyan spor spikeri diletta-leotta'nın annesi ofelia Castorina'nın da destekleriyle romantizmi adeta gökyüzüne çıkardı.. Can Yaman, bir uçak kiraladı ve "Diletta Benimle evlenir misin? Seni çok seviyorum. Can“pankartı ile İtalya'nın başkenti Roma semalarında gezdi..  Bu tekliften hemen sonra sevgilisi ile yemekte buluşan Can Yaman'ın sevgilisinin parmağına taktığı yüzüğün değeri 28.000 dolar (yaklaşık olarak 197.000 TL)

Bir gazetede bulunan habere göre  plajındaki eski bir Gözetleme Kulesi bulunan tarihi lokantayı kapatan, uçak kiralayan 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu Can Yaman, bütün bu organizasyon için toplamda 500 bin TL paraya kıydı.

Can Yaman'ın Sevgilisi Dilette Hamile Mi?

Alelacele Bir şekilde Can Yaman tarafından sevgilisine böyle romantik bir teklifi gelince İster istemez can Yaman'ın hayranları sosyal medya platformlarında acaba sevgilisi hamile mi? Sorularını gündeme getirdi.

Can Yaman ile sevgilisinin önümüzdeki zaman dilimi içerisinde evlenip evlenmeyecekleri, nasıl bir yaşam sürecekleri ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmek istiyorsanız bu satırlardan fazla uzaklaşmayın!

Editör: Wan Haber