Güzelliği ile herkesi büyüleyen Bensu Soral kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Tarzı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu yaptığı paylaşım ile herkesten tam not almayı başardı!

Yaz sezonunda yeni bir dizi ile ekranlara dönecek olan Bensu Soral kısa bir süre önce Instagram hesabında paylaştığı fotoğraf ile kısa bir içinde on binlerce beğeni sayısına ulaştı! Güzelliği ve düzgün fiziği ile herkesten bolca iltifat alan Bensu Soral, bikinili pozu ile çok konuşuldu. Bu sezon ekranlara Cam Tavanlar dizisi ile dönecek olan ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra izleyici ile yeniden buluşmak için gün sayıyor!


Cam Tavanlar dizisinin konusu nedir?
Meriç Acemi tarafından senaryosu yazılacak olan Cam Tavanlar dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor! OJO Pictures tarafından yapımcılığı yapılan dizinin konusu herkes tarafından çok merak ediliyor. Kadınların iş yaşamında yaşadığı fırsat eşitsizliğine verilen 'cam tavan' kelimesinden türetilerek oluşturulan dizide kadının toplumdaki yerine değinilecek. Kadınların kariyerinde karşılaştığı cam tavanları konu alacak olan dizi konusu ile dikkat çekiyor. 


Cam Tavanlar dizisi ne zaman yayınlanacak?
Çekimleri birkaç hafta önce başlayan Cam Tavanlar dizisinin ne zaman başlayacağı dizinin takipçileri tarafından çok merak ediliyor. Şimdiden büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yayın tarihinin duyurulması heyecanla bekleniliyor. Fehim Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin Haziran ayında Show tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor.


Cam Tavanlar dizisinin oyuncuları kimler?
Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrolünü paylaştığı dizinin kadrosunda Ahmet Melih Yılmaz, Hatice Aslan, Utku Ateş, Ayten Soykök, Aziz Caner İnan gibi isimler yer alıyor.

Editör: Wan Haber