TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Teşkilat dizisi bu sezonun en çok konuşulan dizileri arasında yer alıyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Teşkilat diziyle alakalı kısa bir süre önce oldukça büyük bir iddia ortaya atıldı! Haftaya sezon finali ile ekranlara gelecek olan dizi ile ilgili atılan bu iddia ortalığı karıştırdı!

Teşkilat dizisinde Serdar karakterini canlandıran ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul ile ilgili ortaya atılan bu iddia dizinin hayranlarını şok etti! Kısa bir süre önce Çağlar Ertuğrul ile ilgili çıkan haberde, ünlü oyuncunun yapım şirketi ile anlaşamadığı ve eğer istediği şartlar sağlanmazsa yeni sezonda dizide yer almayacağına dair bir dedikodu ortaya atıldı.

Sosyal medya platformlarında yer alan Teşkilat dizisinin hayranları ise çıkan bu haberlere çok şaşırdı ve ünlü oyuncuyu soru yağmuruna tuttu. Teşkilat dizisinin başrol karakterlerinden olan Çağlar Ertuğrul ise hakkında çıkan bu haberlere resmi Twitter hesabı üzerinden net bir yanıt vererek hayranlarının merakını giderdi!

"Ayrılmıyorum" dedi!
Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile herkesten tam not alan Çağlar Ertuğrul kısa bir süre önce resmi Twitter hesabında İngilizce olarak 'I'm not leaving (Ayrılmıyorum' yazılı olan bir gifi paylaşarak hayranlarının içini rahatlattı. Böylelikle Teşkilat dizisinden ayrıldığına dair haberleri yalanlayan Çağlar Ertuğrul bu dedikodulara da son noktayı koymuş oldu.


Çağlar Ertuğrul daha önce hangi dizilerde rol aldı?
2012    Benim İçin Üzülme    
2014    Beyaz Karanfil    
2014    Boynu Bükükler    
2014    Kurt Seyit ve Şura    
2014    Medcezir        
2017    Fazilet Hanım ve Kızları    
201    Afili Aşk    
2021-    Teşkilat    

 

Editör: Wan Haber