Daha önce de podyumda pek çok talihsizlikler yaşayan manken Çağla Şıkel dün görev aldığı bir defilede büyük bir tehlike atlattı.

Kilolarca ağırlığındaki perde hızla yere düşerken, Şıkel profesyonelliğini bozmayarak herhangi bir tepki vermedi.

Perdenin Çağla Şıkel'in üzerine düşmemesi 'Verilmiş sadakası varmış' dedirtti.
 

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?
2 Ocak 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağla Şikel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda eğitim almıştır.Üniversite eğitimine başlamadan önce sözleşmeli personel olarak Cemal Reşit Rey Orkestra Balesi ve İstanbul Devlet Operası’nda bale sanatını icra ederek birçok eserde görev almıştır. 1997’de ‘Miss Turkey’ adıyla her yıl düzenlenen güzellik yarışmasında 1. Seçilmiş ve daha sonra ‘Avrupa Güzeli’ unvanına sahip olmuştur. Güzellik yarışmasındaki başarısından sonra modellik yapmaya başlayan Şikel, sadece Türkiye’de değil birçok ülkede düzenlenen defileler kapsamında podyuma çıkmıştır.

Dünyaca ünlü modacıların tasarladığı kıyafetleri giyerek düzenledikleri defilelerde yerini almıştır. 2004 yılında ekranlarda da boy göstermeye başlayan Şikel, dizilerde rol almış ve sunuculuk yapmıştır. 2015 yılında ise kendi tasarımı olan kıyafetleri CağlaXmilla adıyla Milla by Trendyol'da milyonların beğenisine sunmuş ve satışını yapmaya başlamıştır.

10 Ağustos 2008 tarihinde dünya evine giren şarkıcı Emre Altuğ ile Çağla Şikel, 2015 yılında boşandı. Bu evlilikten Uzay Tuncer ve Hüseyin Kuzey adında iki erkek çocuğu oldu. SuperHaber

Editör: Wan Haber