21 yıldır ekmek yemediğini söyleyen Burcu Esmersoy'un hayranlarından güldüren yorumlar geldi. Formunu ekmek yemeyerek koruduğunu açıklayan Burcu Esmersoy'un açıklamasına karşı hayranları Didem klipinde yediği ekmeği "Burcu'nun son yediği ekmek" notuyla paylaştılar.

Yıllara meydan okuyan fiziği ve güzelliği ile genç kızlara taş çıkartan Burcu Esmersoy, son yaptığı açıklamada, formunu korumak için katı kuralları olduğunu söylemiş, şu açıklamayı yapmıştı: "Beyaz ekmeği hayatımdan çıkaralı çok oldu. 21 yıldır ağzıma koymuyorum."

Burcu'nun son yediği ekmek

Hayranlarını şaşkına çeviren 44 yaşındaki Esmersoy'un açıklaması sonrası sosyal medya kullanıcılarından da esprili bir paylaşım geldi. 1998 yılında Azeri kızı Günel'in Didem şarkısının klibinde oynayan ünlü sunucunun, klipte sandviç yediği görülmüştü. O anları hatırlayan kullanıcılar, klipteki görüntüleri yayınlayarak, "Burcu Esmersoy'un son yediği ekmek bu olabilir", "Burcu'nun ekmek yediği son anları bulduk" şeklinde yorumlarda bulundu. Esprili paylaşım, sosyal medyanın çok konuşanları arasına girdi.

Editör: Wan Haber