Katılmış olduğu bir programda pek çok konu ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Burcu Biricik daha önce bilmedikleri bir özelliğini daha ortaya çıkardı. O da çok ilginç.

YouTube platformunda yayınlanan bir programı katılımcı olarak giden Burcu Biricik kendisi ile alakalı, özel hayatı ile alakalı, sanatsal faaliyetleri ile alakalı çeşitli açıklamalarda bulundu.

 En çok sevdiği şeyler arasında küfür etmek yer alıyormuş. Burcu Biricik konu ile ilgili sözlerine küfür etmenin enerjisi güzeldir. Ancak tam olarak kime ne diyeceğini bilmek Tabii ki önemli. Kuralları bulunuyor, rastgele herkese yapılabilecek bir şey değil. Kurallarına göre eğer ki küfür ediliyorsa bu insanın enerjisini deşar ediyor. Şeklinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbrahim Selim İle Bu Gece Programına Katılmıştı

Burcu Biricik 31 yaşında olduğunu, vücudunda küçük bokslarının elbetteki olduğunu, fakat kendisini ekranda gördüğü için yaşlandığını hissettiğini artık düşünüyor. Bu nedenle çok iyi bir doktor arayışında olduğunu da dile getiriyor.

Estetik ile ilgili şimdiye kadar herhangi bir girişiminin olmadığını dile getiren ünlü oyuncu Burcu Biricik 31 yaşında olmasına rağmen Özellikle de kendi filmlerini, dizilerini ekranda gördükten sonra göz kapakları ile ilgili çeşitli problemler oluştuğunu ve bu problemleri gidermek amacıyla harika bir Estetik Doktoru arayışında olduğunu dile getirdi.

Editör: Wan Haber