Show tvnin vazgeçilmez yarışma programı olan Bu tarz benim büyük final gecesi 20 aralık günü show tv ekranlarında olacak. yarışmada juri karşısına çıkacak olan isimler ise Ezgi baylar, ayşenur balcı, nurcan-şencan kardeşler sahnede boy gösterecek.Bu tarz benim yarışması dev finaline muhteşem isim geliyor. Show tv nin Bu tarz benim  final gecesinde juri karşısına çıkacak isimlerle Nur Bozar şovu yaşandı. Bu tarz benim büyük finalde ise hande yener gecesi olacak.


Bu tarz benim moda giyim yarışma programı büyük final için heyecan doruklara taşındı ve  juri karşısına üç isim çıkacak.Büyük finalde kazanacak isim için herkesin gözü kulağı bu tarz benimde olacak.

BÜYÜK TARZ BENİMDE DEV FİNAL GECESİ

Hafta içi hergün yayınlanan ve show tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan bu tarz benim büyük final 20 aralık cumartesi gecesi belli olacak . Bu tarz benim yarışmasına artık sona gelindi ve bu tarz benimde ünlü pop şarkıcısı Hande yener konuk olarak katılacak.

 

NUR BOZAR BU TARZ BENİM'DE

Bu tarz benim yarışmasında Nur bozar şowu yaşandı. Yarışmadan kendi kararı ile ayrılan Nur Bozar eleme gecesine damga vuracak. Nur bozar hakkındaki yeni programla anılan bozar eleme gecesi yani final gecesinde dans ve kıyafeti ve güzelliği ile damga vurdu. Nur bozar elem gecesinde siyah ve güzel bir abiye tercihi ile göz doldurdu.

bu-tarz.jpeg

 

BU TARZ BENİM FİNALİ 

Her hafta bir ünlünün konuk jüri olarak katıldığı Bu Tarz Benim'in final gecesinde pop müziğin ünlü ismi Hande Yener konuk olacak. Jüri koltuğuna oturacak olan Hande Yener, oylamaya da katılacak.

Yarışmanın favori ismi olarak gösterilirken kendi istediği ile yarışmadan elenen Nur Bozar da eleme gecesinde yer alıyor. Nur Bozar'ın katılımı şaşırtıcı. Zira Bozar, "Yarışmaya olan inancımı kaybettim. Bu yarışmaya gelme istediğim kalmadı." diyerek kendini eletmişti.

Yarışmada bugüne kadar gösterdikleri performanslar dikkate alındığında ikizler Aycan ve Nurcan birinciliğe hayli yakın görünüyor. İsviçre'de doğup büyüyen Aycan ve Nurcan, sadece tarzları ile değil kişilikleri ile de hem seyirciden hem de jüriden hep tam puan aldılar. 

 

EZGİ BAYLAR AYRICALIKLI MI

Bu Tarz Benim'de final gecesine adını yazdıran üçüncü isim ise Ezgi Baylar... Evli olan Ezgi Baylar hakkında jüri üyesi hep 'şıksın ama tarz değilsin' yorumları yaptı. Buna rağmen Ezgi Baylar ne hikmetse aralardan sıyrılıp finale kadar geldi. 

 

BU TARZ BENİM'DE KİM KİMDİR? KİMLER ELENDİ?
Tuğçe Ergişi: Tiyatro Bölümü mezunu olan Tuğçe, 25 yaşında. Renkli giyinmeyi seven Tuğçe kıyafete o kadar düşkün ki, evinde 4 tane gardrop kullanıyor. Tuğçe Ergişi elendiğinde veda etmeden gitmişti.
Aycan Nurcan Şencan: İkiz kardeşler İsveç'te doğmuşlar ve 27 yaşındalar. Nurcan grafik Aycan ise Oyunculuk üzerine eğitim almışlar. İkizler yarışmanın favori isimleri ve birinci olmaya çok yakınlar.
Özlem Özden: Kamu Yönetimi'nde yüksek lisans yapan Özlem, 33 yaşında. Yarışmanın popüler isimleri arasına girmeyi başaran Özlem Özden finale bir kala elendi.
Gizem Güler: 24 yaşında olan Gizem, beden eğitimi mezunu ancak modellik yapıyor. Gizem Güler de son haftaya kadar kalmayı başardı ancak elenmekten kurtulamadı.

bu-tarz-benim-kim-kazandi--.jpg
Ayşegül Melisa Doğan: 22 yaşında olan Ayşegül Melisa, küçük bir butik sahibi. Bu Tarz Benim'e kavgaları ile damga vuran Ayşegül bu sebepten elendi.
Ayşenur Balcı: 19 yaşında olan Ayşenur lise mezunu. Bir kez yarışmadan elendi ancak daha sonra yeniden dahil edildi. Balcı ikinci şansını iyi kullandı ve finale adını yazdırdı. 

Ezgi Baylar: 1.5 yaşında bir kız çocuk sahibi olan Ezgi, 31 yaşında. Zengin bir ailenin gelini olan Baylar hakkında torpilli olduğu iddiaları var.
Nur Bozar: Üniversitede eğitimini sürdüren Nur Bozar, 24 yaşında. Türkan Şoray'a olan benzerliği ile öne çıkan Bozar yarışmadan kendi isteği ile giden isim oldu.
Sara Ayşem Koçoğlu: Halen üniversitede okuyan Sara 20 yaşında, İstanbul'da yaşıyor ve model olmak istiyor.

Editör: Wan Haber