Birçok dizi ve filmden tanıdığımız Mustafa Üstündağ, 10 yıldır beraber olduğu Ecem Özkaya ile yollarını ayırmıştı.

Evliliklerinden bir oğulları olan ikili, tek celsede boşandı. Ecem Özkaya'dan boşanan oyuncu Mustafa Üstündağ, Mekke'den paylaşım yaptı.
 

"RABBİM HEPİMİZİN YANINDA"
Üstündağ, yaptığı bu paylaşımını, "Alemlerin tek efendisi olan, güzellerin güzeli tek olan Allah’a kulluk ediyorum. Yok başka efendim tek olan Allah vardır. Sizi bilmem ama rabbim benim olduğu gibi hepimizin yanında. Siz yüce gönüllülerden rica ederim benim inancımı sorgulamayın. Ben yek ve bir olan alemlerim efendisi yüce Allah'a boyun bükerim. Secdeye yatarım" notuyla paylaştı.


MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

11 Şubat 1977'de Mersin'de doğan Mustafa Üstündağ, İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Mersin'de tamamlamıştır. Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezundur.

İlk kez Yılan Hikayesi dizisiyle kamera karşısına geçtikten sonra 2000-2007 yılları arasında Dikkat Bebek Var, Yıldızların Altında, Yarım Elma, Bedel, Hayat Bilgisi, Uy Başuma Gelenler, Aşka Sürgün ve Yersiz Yurtsuz gibi birçok dizide yer almıştır.

Ecem Özkaya Üstündağ ile 2010 yılında evlenen Mustafa Üstündağ’ın Ahmet Kaan isimli bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

Son olarak Çukur dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Mustafa Üstündağ, Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı diziye 2018 yılında dahil olmuş ve Baran karakterine hayat vermektedir. Mustafa Üstündağ, 1.74 metre boyunda, 78 kilo ve Kova burcudur.SuperHaber

2-20200110151948.jpg

Editör: Wan Haber