Magazin programı Söylemezsem Olmaz yapımının sunucularından biri olan Bircan Bali'nin 2019 senesinde hayatını birleştirdiği Avukat Ömer Gezen ile inişli çıkışlı bir şekilde devam eden evlilikleri ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

 Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmekten çıkan çiftin boşanma kararı alıp almadığı ise merak konusu oldu.

 Konuyla alakalı herhangi bir açıklama Bircan Bali’den gelmezken, partneri Seren Serengil konuya açıklık getirdi.

Yaşananları klasik her ailede meydana gelen gerginlik şeklinde tanımladı.

 Uzun zamandır Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Bircan Bali, 2019 senesinde Avukat Ömer Gezen ile sürpriz Bir nikah töreni ile evlenmişti Bali, Müjdeli haberi de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

 Dünya evine girdikten sonra haklarında sık sık boşanma haberleri gündemden düşmeyen Bircan Bali ile Ömer gezen, evliliklerinde problemler yaşadıklarını fakat bunları aştıklarını dile getirmişlerdi.

 Bircan Bali Avukat Eşinden Boşanıyor Mu?

Çiftin en son yapmış oldukları hamleler kafaları bir hayli karıştırdı. Bircan Bali ve Ömer gezen Instagram hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakınca hayranları haliyle acaba aralarında yine bir küslük, dargınlık mı var? Acaba boşanacaklar mı? Sorularını tekrar sormaya başladılar. Bu hamlelerle beraber çiftin bir kez daha boşanacakları dedikoduları yayıldı. Fakat konu ile ilgili Bircan Bali’den herhangi bir açıklama gelmedi. Kendisi ile beraber programı sunan Seren Serengil ise partneri Bircan Bali'nin evliliği ve boşanması hususu ile ilgili konuştu.

 Klasik her ailede meydana gelen gerginlikler var fakat herhangi bir boşanma durumu söz  konusu değil diye konuştu.

Editör: Wan Haber