Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş büyük bir çıkış yakaladı Bir Zamanlar Çukurova Projesinden kendi isteği ile ayrılmaya karar vermişti. Atv ekranlarının en çok sevilen dizilerinden ve hatta reyting rekorları kıran yapımlarının başında gelen bir zamanlar Çukurova dizisi 3. Sezonunda çok önemli ayrılıkları ev sahipliği yapmaktadır.

Diziden öncelikle Vahide Perçin’in hayat verdiği Hünkar Yaman ayrılmıştı. Sonrasında ise Uğur Güneş’in ayrılacağı bilgisi verildi ve izleyici adeta kahroldu.

Peki Bir Zamanlar Çukurova’dan Uğur Güneş Neden Ayrılma Kararı Aldı?

Uğur Güneş’in Hayat verdiği Yılmaz karakteri bir zamanlar Çukurova dizisine başladığında Züleyha Yaman karakteri ile yer alan Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş arasında bir yakınlaşma olmuş. Herkes bu ikiliyi birbirine hayli yakıştırmıştı. Fakat her ne kadar da taraflar dizide partner olmalarının nedeni ile bu aşkı çok gün yüzüne çıkarmak istemese de Hilal Altınbilek ve Uğur güneş aşkı, herkes tarafından bilinen apaçık bir gerçekti.

Aşk Üçgeni Bir Zamanlar Çukurova’nın Sonu Olacak!

Hilal Altınbilek ile Uğur Güneş arasında yaşanan aşkta ne olduysa 2. Sezon da diziye gelen Kerem Alışık kadroya dahil olması ile meydana geldi. Araları limoni bir şekilde ilişkilerini uzaktan yaşayan bu ikilinin arasına Kerem Alışık, Hilal Altınbilek ile yakınlaştırıp bize gelen bilgiler ise Hilal Altınbilek için Kerem Alışık'ın görüşüp sette kavga etmemesi amacı ve yapımcı tarafından özel önlemler bile alınmıştı. Hilal Altınbilek’in söylenene göre Kerem Alışık’ın evine taşınması da dizide Baba oğula hayat veren ikilinin arası daha da açılmaya başladı.

Uğur Güneş “bir Zamanlar Çukurova” Dizisinde Ne Sözleşme Sonunda Ayrıldı

Tims & B Yapım Uğur Güneş ile uzun zaman boyunca sözleşme yenilemek amacıyla uğraştı. Fakat Uğur Güneş, huzursuz ve mutsuz olduğunu dile getirerek kendi isteği ile bu projeden Ayrılmak istediğini söyledi.

Editör: Wan Haber