Selena Gomez ile uzun zamandır tartışmalı bir birliktelik yaşayan Justin Bieber, sonunda ilişkilerini noktalandırdı. 20 Yaşındaki genç popçu Justin Bieber uzun zamandır pürüzlerin olduğu, gelgitlerin yaşandığı Selena Gomez ile olan ilişkisine noktayı koydu. 

 

justin-bieber-selena-gomez-benihana-05.jpg

 

JUSTİN BİEBER KİMDİR ?

 

Justin Drew Bieber (d. 1 Mart 1994), Kanadalı pop, çağdaş R&B şarkıcısı, oyuncu ve şarkı yazarıdır. 

 

Kariyeri, video paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu videoların 2008 yılında Scoot Braun tarafından keşfedilmesiyle başladı. Daha sonraları Braun, Justin Bieber'ın menajeri olmuştur. Braun Atlanta'da, Bieber ve R&B sanatçısı Usher tanıştırmış ve Bieber Usher ve Scoot Braun'nun ortak şirketi Raymond Braun Media Group (RBMG) ile anlaşma imzalamış, ardından Island Records ile albüm kontratı yapmıştır.

 

Bieber 1 Mart, 1994'te, Stratford, Ontario'da doğdu. Annesi Pattie Mallete, ona hamile kaldığında 17 yaşındaydı. Ailesi hiç evlenmemesine rağmen, oğullarının profesyonel ve psikolojik gelişimi için yakın arkadaşlıklarını sürdürdüler. Geliri az birçok işte çalışan Mallete, Bieber'ı tek başına yetiştirdi. Yine de, Bieber babası Jeremy Bieber'la iletişimini kesmedi. Büyürken, Bieber kendi kendine piyano, bateri, gitar ve trompet çalmayı öğrendi. 2007'nin sonlarında, 13 yaşındayken, Bieber bir yerel şarkı yarışması için Ne-Yo'nun "So Sick" şarkısını söyledi ve ikinci geldi. Mallette arkadaşları ve ailesinin görmesi için YouTube'a performansının videosunu koydu. Siteye Bieber'ın değişik R&B şarkılarını söylediği videoları koymaya devam etti ve Bieber'ın sitedeki popülerliği arttıkça arttı.

 

Eylül 2012'de Mallette, anılarını konu alan Nowhere But Up adlı kitabı piyasaya sürdü. Kitap, Justin'in ünlü olmadan önceki hayatını, Mallette'nin yaşamını ve müzik endüstrisine girişini konu alıyor.

 

Bieber'ın büyük-büyük babası Alman, babasının ise diğer soyu İngiliz ve İrlandalıdır. Anne tarafı ise Fransız Kanadalı'dır.. Bieber ise kendisinin bazı belirlenemeyen sebeplerle Aborijin Kanadalı soyundan olduğuna inandığını belirtmiştir. Bieber, Jeanne Sauvé Katolik Okuluna yazılmıştır.

 

SELENA GOMEZ KİMDİR ?

 

Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992, Grand Prairie, Teksas), ABD'li oyuncu ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi.

 

Selena'nın kariyeri müzik dünyasına doğru genişledi; Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir. "Kiss & Tell","A Year Without Rain" ve "When The Sun Goes Down" adlı üç tane RIAA Altın sertifikalı albümü çıkartan grup, Nisan ayı itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nde 1.354.000 tane albüm satışı yaptı. Ayrıca Gomez, Hollywood Records ile kayıt anlaşması imzaladıktan sonra Tinker Bell, Another Cinderella Story ve Wizards of Waverly Place gibi filmlerin soundtrack'larına da katkıda bulundu. 2008 yılında Selena Gomez, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atandı. 2012 yılında Spring Breakers adlı gençlik filminde James Franco gibi isimlerle oyunculuk yaptı.

 

2011 yılında The Scene'nle yayınladığı ''When The Sun Goes Down'' adlı 3 albümünün ardından Nisan 2013'te 4. stüdyo ve ilk solo albümünün habercisi ''Come&Get It'' şarkısını yayınlamıştır. Ayrıca bu şarkı Gomez'in, ilk liste başarısını da beraberinde getirmiştir. 3 ay gibi bir süre ardından 2. teklisi ''Slow Down'' ı yayınlamıştır. İlk tekli kadar olmasa da bu tekli de hit olmayı başarabilmiştir.Ayrıca Unicef'in ''En Genç İyi Niyet Elçisi'' seçilmiştir. 2013 yılında Haziran ayında Gracie Elliot Teefey adında bir küçük kız kardeşi olmuştur.

 

Doğum gününden bir gün önce, 21 Temmuz 2013'te, ''Stars Dance'' adını verdiği ilk solo albümünü yayınlamıştır. Albüm kısa süre içerisinde iTunes'ta ilk sıraya yerleşmiştir.Diğer hit albümü Kis&Tell'deki en iyi parçalar Tell Me Something I Don't Know ve Naturally'dir.Ayrıca Tell Me Something I Don't Know parçası Another Cindirella Story'nin soundtrack şarkısıdır.

Editör: Wan Haber