Babasının vefatından sonra ilk defa kameralara yakalanan güzel oyuncu Bige Önal’a üvey abisi ile neden konuşmadığı sorusuna verdiği cevap "Abimle 21 yaşında tanıştım. O yaştan sonra kardeş gibi olunmuyor" dedi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Bige Önal, 16 martta babası Erhan Önal'ı kaybetti. Babasının ölümünün ardından yavaş yavaş toparlanmaya başlayan Önal, önceki gün bir arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi. Çok üzüntülü olduğunu ve doktor randevusu için Nişantaşı'na geldiğini söyleyen oyuncu, üvey abisiyle neden görüşmediğiyle ilgili de konuştu.

Uzun uzun konuşmaktan çekinen Bige Önal, "Çok konuşmak istemiyorum. Bugün doktora geldim arkadaşımla. Sağlığım iyi, daha iyi olacağım. Bugün affınızı rica ediyorum. Elimden geldiğince dikkat ediyorum sette de böyleyiz" ifadelerini kullandı.

Babasının ölümünün ardından yeniden ortaya çıkan üvey abisi Patrick Mölzl ile neden görüşmediğiyle ilgili konuşan oyuncu, "Patrick ile yakın değiliz. Çünkü ben abimle 21 yaşımdayken tanıştım, o yaştan sonra abi kardeş gibi olunmuyor maalesef. Ama aramızda herhangi bir husumet yok. Tamamen birlikte büyümemekle alakalı bir durum. Abim Almanya'da yaşadığı için öyle pek abi-kardeş gibi olamadık" dedi.

Alman’dan cenazeye gelemedi

Babasının vefatının ardından Snob Magazin'e konuşan Mölzl ise "Babamı kaybettiğim için çok üzgünüm. Ölüm haberini aldıktan sonra Türkiye'ye gelmek istedim ama Covid-19 test sonucumun çıkması 24 saat sürdü. Bu da cenaze törenini kaçırmam anlamına geldi. Maalesef Covid-19 salgını yüzünden Almanya'dan Türkiye'ye gelemedim. Uçuş izni verilmedi" demişti.

Editör: Wan Haber