Sen Çal Kapımı dizisinin başarılı oyuncusu Bige Önal, kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Aras Bulut İynemli ve Bige Önal arasında ilişki çok fazla gündem olmuyor. Gözden uzak yaşanan aşk, tüm hayranlarının dikkatini çekiyor. Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, hiçbir zaman ilişkileri hakkında konuşmadılar ve konuşmayı tercih etmediler. Aralarında nasıl bir ilişki olduğu ve nasıl bir iletişimleri olduğu kimse tarafından bilinmiyor. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli hayranları ünlü oyuncunun sevgilisi hakkında pek bir bilgi sahibi olmasa da büyük bir merak içinde sorular sormaya devam ediyor. 
Bige Önal ilk kez konuştu!
Birçok projede başarılı bir şekilde yer alan Bige Önal, kendisi ve sevgilisi hakkında ilk kez açıklama yaptı. Katıldığı bir YouTube kanalında konuşan Bige Önal, herkesin dikkatini çekti. Kısa bir süre içinde gündemin ortasına oturan konuşmalar, hayranlarından tam not aldı. Aşkını gizli ve gözden uzak yaşayan çiftin nasıl bir ilişki yaşadığı hakkında ilk kez açıklama geldi. Oyuncu Bige Önal, konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kanal sahipleri Bige Önal’ın konuştuğunu görünce onlarca soru sormaya başladı. 
Güzel oyuncu Bige Önal’dan açıklamalar geldi!
Oyuncu Bige Önal, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Aras Bulut İynemli ile olan aşkını ortalıkta yaşamak istemediğini söyledi. Gözden uzak ve kimsenin gözü önünde olmadan aşk yaşamanın daha sağlıklı olduğunun altını çizdi. Bige Önal, yaşadıkları ilişkinin muhteşem bir şekilde devam ettiğini ve birbirlerine çok saygılı olduklarını söyledi. Oyuncu olduğu için sevgilisinden çok şey öğrendiğini söyleyen Önal, ‘Aras ile çok şey paylaşıyoruz. Özellikle işimiz konusunda birbirimize çok şey sorup çok şey paylaşıyoruz. Tecrübelerimizi aktarıyoruz. Mutluyuz.’ diyerek hayranalırına da açıklamalarda bulunmuş oldu. 

 

Editör: Wan Haber