Beyaz show bu haftaki konukları ve 28 kasım programı belli oldu.Kanal D nin ve ekranların en muhteşem programı olan Beyaz Show bu hafta yine dop dolu geliyor. Tüm Türkiyenin sevdiği ve beğenerek izlediği Beyaz show kanal D ekranlarında gece 23.15 başlayacak.

Eğlencenin en popüler adresi Beyaz show Talk eğlence şow programının bu haftaki gelecek ünlü konuk isimler belli oldu. Ünlü şowmen Beyazıt öztürk ün sunduğu Beyaz Show'da bu hafta her zamanki gibi yine çok şahane isimler ayak basacak.

28 kasım 2014 cuma geceki Beyaz showun konukları Murat Boz, Büşra Pekin, Şinasi Yurtsever, Müjde Uzman ve Manga şarkı grubu gibi ünlü simalar yer alarak Tüm Türkiye'yi ekranlara kitleyecek bir programa hazırlık yapılıyor.

Beyaz show bu haftaki konukları ve 28 kasım programı,skeçler,vtr leri ve şarkıları ile yine hoşça vakit geçireceğiniz ve çokça eğlence anları geçireceğiniz bir programla karşınaza çıkacak ve yine unutulmayacak bir bölüm ile  hafta sonuna girerken cuma gecesini Beyaz show severleri kahkahaya boğacak.

Beyaz show bu haftaki konukları programı ve bu haftaki gelen ünlü isimlerin özgeçmişleri fotogalerisini  ve Beyazıt öztürkün sunup yönettiği Beyaz show un 28 kasım 2014 cuma gecesi fragmanını haber sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

beyaz-001.jpg

BEYAZ SHOW'A BU HAFTA KİMLER GELİYOR

MURAT BOZ

Murat Boz, 7 Mart 1980'de Zonguldak, Karadeniz Ereğli ilçesinde doğdu. Baba adı Cafer, anne adı Ayşe Nedret'dir. İlk ve Orta öğrenimini Zonguldak'ta tamamladı. 1995 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandıktan sonra İstanbul'a geldi.
Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey gibi yerlerde konserlerde vokal yaptı. 1998 yılında Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi oldu.

1999 yılında Bilgi Üniversitesi Jazz Vokal Bölümü'nü burslu olarak kazandı. Ardından eğitimine 2003 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'nde devam etti. Uzun bir süre Tarkan'nın vokalistliğini yapan Boz, eğitimine halen devam etmekte.

Eski bir Grup Rapsodi solisti olan Murat Boz, 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" isimli parçası ile Türk Pop Müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Şarkı söylemeyi, yüzmeyi ve hayvanları çok seven Murat Boz, Shakira, Tarkan, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Grup Hepsi, Zeynep Dizdar ve Zeynep Mansur gibi isimlerin albüm ve sahne performanslarında çalıştı.

Bunların yanı sıra McDonalds, İstikbal ve Kola Turka'nın reklam müziklerinde seslendirme yaptı.

Murat Boz, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalışması "Aşkı Bulamam Ben" ile çıkış yaptı. Ardından 2007 yılının başında ilk stüdyo albümü Maximum'u yayınladı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden, Altın Kelebek Ödülleri'nden ve İstanbul FM Altın Ödülleri'nden "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" dalında ödüller aldı. 2008 yılında ilk EP çalışması olan "Uçurum"'u yayınladı. Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan Şans'ı yayınladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarını kliplendirdi, "İki Medeni İnsan" şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mart 2010'da ikinci single çalışması olan "Hayat Sana Güzel"'i yayınladı.

12 Nisan 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden ile aynı adı taşıyan şarkısını klibi ile birlikte yayınladı. 9 Mayıs 2011'de ise albümünü piyasaya sürdü. Ardından albümdeki "Hayat Öpücüğü", "Geri Dönüş Olsa", "Kalamam Arkadaş", "Bulmaca" ve "Soyadımsın" şarkılarını da kliplendirdi. Bu şarkılardan "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" resmi listelerin zirvesine yükselmeyi başardı. Murat Boz, son olarak en çok sevilen şarkılarından oluşan ilk remix albümü olan "Dance Mix"i piyasaya sürdü. Albümün ilk klibi "Özledim" şarkısının remix versiyonuna çekilirken ikinci kliplenen şarkı "Geri Dönüş Olsa" adlı eseri oldu.

Askerliğini bedelli olarak 2011 yılında yaptı.

10 Ekim 2011'de Türkiye'de yayınlanmaya başlanan yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı O Ses Türkiye programında 1. ve 2. Sezonda Jüri Üyeleri, Hadise Açıkgöz, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz oldu. 16 Eylül 2013 tarihinde başlayan 3. sezonda ise Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz ve Ebru Gündeş oldu.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Eser Yenenler ile beraber jüri olarak görev yapmıştır.

Murat Boz, 10 Ekim 2008’de Almanya’nın Passau kentinde Alman vatandaşı olan menajeri Eliz Sakuçoğlu ile evlendi. 14 Ağustos 2012 tarihinde Diyarbakır’ın ilçesi Hazro’da Asliye Hukuk Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı.

Albümleri : 
2007 - Maximum 2009 - Şans 2011 - Aşklarım Büyük Benden Filmleri ve Dizileri : 2015 - Hadi İnşallah - Pucca (Pekmez) (sinema) 2012 - Kahraman İkili (Türkçe Seslendirme) 2007 - Hepsi1 (Şarkıcı) (TV Dizisi) 2004 - Avrupa Yakası 1. Sezon (Konuk Oyuncu)(TV Dizisi)
  

BÜŞRA PEKİN

Büşra Pekin (d. 30 Haziran 1982, Suudi Arabistan), Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur.

Aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünden mezundur. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır ve halen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaktadır. En sevilen tiplemelerinden biri de "Havuçlu Anne"dir. 2010'da, Neşeli Hayat filmindeki rolüyle sinema yazarları derneğinin düzenlediği ödül töreninde SİYAD en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü almıştır.

oynadığı filmler: En Son Babalar Duyar (2002) Organize İşler (2005) Fırtına (2006) Bir Demet Tiyatro (2006) Kutsal Damacana (2007) - Selen Sınıf (2008) Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008) Neşeli Hayat (2009) - Ayla Çok Filim Hareketler Bunlar (2010) - Senaryo Geniş Aile (2011) - Behice - Konuk Oyuncu Aşağı Yukarı Yemişlililer (2011) - Menekse Annem Uyurken (2012) - Defne İşler Güçler (2012) - Ecevit (Ece)  Mutlu Aile Defteri (2013) - İsmet Taşyumruk Kardeş Payı (2014) - Konuk oyuncu İtirazım Var (2014) - Nebahat Kuzu Kim O (2014) - Hatice Hadi İnşallah (28 Kasım'da vizyonda)

 

ŞİNASİ YURTSEVER

Şinasi Yurtsever (d. 23 Mayıs 1977, Malatya), Türk oyuncu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur.1997 ile 2000 yılları arasında yayınlanan Küçük İbo isimli dizide Selçuk karakteriyle tanındı. Ardından Yılan Hikâyesi, Kınalı Kar, Avrupa Yakası, Yabancı Damat, Bir Bulut Olsam ve Aşk ve Ceza gibi bir çok televizyon dizisinde rol aldı. 2003 yapımı Yazı Tura filminde Basri karakteriyle İlk sinema tecrübesini yaşadı. Ardından Hayatımın Kadınısın, Hokkabaz ve Küçük Kıyamet isimli sinema filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Çalgı Çengi filminde nakliyatçı rolünü canlandırdı. 2012 yılında başlayan İşler Güçler dizisinde yapımcı Hakkı karakteriyle ün kazandı. 2013 yapımı Düğün Dernek filminde Yılmaz karakterini canlandırdı. Şuanda, 2014 yılında başlayan Kardeş Payı dizisinde ise Hilmi karakterini canlandırmaktadır.

 

MÜJDE UZMAN

Müjde Uzman 26 Eylül 1984 yılında İstanbul’ da doğmuş olan oyuncu. Pazarlama Müdürü, Müzik Yazarı, Model olarak görev yapmaktadır. En son Muhteşem Yüzyıl adlı ünlü dizide canlandırdığı karakter ile şimdilerde yeniden yayına girebilecek olan Fatih adlı dizi’ de kendini gösterebilecektir. Güzel oyuncunun burcu terazidir. Müjde Uzman’ ın Oynadığı yapımlar; Paramparça Aşklar, Kapalı Çarşı, Akasya Durağı, Aşk Bir Hayal, Halil İbrahim Sofrası, Muhteşem Yüzyıl, Bir çocuk Sevdim, 20 Dakika, Recep İvedik. Kilosu: 54 Boyu: 1, 72 Twitter Adresi: https://twitter.com/mujdeuzman

 

MANGA GRUBU

2001 sonlarına doğru kurulan maNga grubunun hikâyesi Yağmur Sarıgül “Yamyam” (Gitar)’ün barlarda “cover” parçaları yorumlayıp eğlendikleri gruptan ihraç edilmesiyle başladı. Yeni grubunda rock müzikle elektroniği, sert gitar riffleriyle rap vokalleri birleştirmek isteyen Yamyam öncelikle okuldan en yakın arkadaşı Orçun Şekerusta (Bass gitar)’yı gruba dahil etti. Sonrasında Özgür Can Öney ( Davul), Efe Yılmaz (Turntable) ve Ferman Akgül (Vokal)’ün gruba dahil olmasıyla ilk kadro tamamlanmış oldu. Tarz olarak ise yeni yeni gönüllerini kaptırdıkları “nu metal” ve “hardcore” akımını benimsemişlerdi.

Albüm maceraları ise Eylül 2001'de Ferman’ın “Sing Your Song” yarışmasına katılma fikriyle başladı. Orçun’un özel nedenlerden dolayı gruptan ayrılmak zorunda kalmasıyla Cem Bahtiyar (Bass gitar) gruba dahil oldu ve maNga şu andaki yapısına kavuştu . Böylelikle beş ayrı karakteri, beş ayrı müzik zevkini ve beş ayrı duruşu sergileyen grup Japon çizgi romanı geleneğinin ünlü ekolü olan maNga ismiyle uzun yıllar sürecek albüm hayali için yola çıkmış oldu.

İlk besteleri olan, “Kal Yanımda" parçasıyla “Sing Your Song” yarışmasından ikincilik ödülü aldılar ve yarışmada kazandıkları başarıyla yeni besteler üretmeye başladılar. Bu dönem içinde "Bitti Rüya", “Libido” ve "Yalan" gibi çok sevilen parçalarını yaptılar. Bir süre sonra yarışma döneminden tanıdıkları prodüktör Haluk Kurosman'dan gelen bir telefon ile artık emeklerinin karşılığını alacaklarına inanmaya başladılar. Beste çalışmalarına ve konserlere ağırlık veren grup Türkiye'nin dört bir yanına gidip elliyi aşkın konserle müziklerini kitlelerle paylaşmaya başladı. 

İlk albümleri 5 Aralık 2004’te grupla aynı adı taşıyan “maNga” adıyla Sony Music Türkiye ve GRGDN ortaklığında piyasaya sürüldü. “Kal Yanımda “adlı parçada Kargo’nun solisti Koray Candemir, “İz Bırakanlar Unutulmaz” adlı parçada Vega grubunun solisti Deniz Akyüz, “Dursun Zaman” adlı parçada ise Göksel konuk sanatçı olarak albümde yer aldı. Dinleyicilerden gelen destekle  180.000’ i aşan albüm satışıyla Altın Plak ödülünün sahibi oldular. Ayrıca "Bir Kadın Çizeceksin" şarkısı EA Sports'un FIFA 2006 oyunu soundtrackine dahil edildi. Albümden çekilen video klipler sırasıyla "Bir Kadın Çizeceksin", "Bitti Rüya", ve "Dursun Zaman" olmuştur.2007 yılında ise "Yalan" adlı şarkılarına klip çekmişlerdir.


İlk albüm 2006 Haziran'da, “maNga+” adıyla çok özel ikinci bir baskısıyla yeniden yayınladı. Albümün yeni baskısı, Cem Karaca klasiği "Raptiye Rap Rap" şarkısı ve "Kandırma Kendini" şarkısı ile video kliplerinin olduğu hediye bir DVD ile birlikte yayınlandı. İlk albümlerinin üzerinden geçen 4 yılı aşkın süre zarfında turneler sebebiyle değişik coğrafyalara açılan Manga farklı kültürlerden insanlarla tanışarak kendisiyle daha barışık, daha samimi, daha sıcak ve biraz daha hüzünlü yeni bir dönemin içine girdi. Dünyaya bakış açıları değişen ve müzikal olarak dinledikleri de çeşitlenen grubun daha güçlü bir sounda sahip olan 2. albümleri “Şehr-i Hüzün” ün önkayıt dönemi yaklaşık 23 ay sürdü. Bu dönemin bu kadar uzun sürmesinin sebebi; büyük bir başarı yakaladıkları ilk albümün gruba getirdiği mutluluğun yanında herkesin üzerine gözardı edilmeyecek bir sorumluluk yüklemesi ve heyecanla bekleyen müzik severlerine ilk albümü aratmayacak kadar nitelikli ve nicelikli bir albüm sunabilme isteğiydi. Büyük bir özveri ile hazırlanan, Manga’nın farklılığını ve müziğinde hiçbir sınır olmadığını gösteren “Şehr-i Hüzün” albümü, 15 Nisan 2009 tarihinde GRGDN & Sony Music etiketiyle raflardaki yerini aldı. Bu albüme sırasıyla "Dünyanın Sonuna Doğmuşum", "Beni Benimle Bırak", "Cevapsız Sorular" ve 90'ların en büyük gruplarından Cartel'in "Evdeki Ses" parçalarına video çekilmiş ve müzik listelerinin üst sıralarında yer almıştır.

maNga grubunun 3. stüdyo albümü olan "E-akustik" 20 Mart 2012 tarihinde yayımlanmıştır. Albümün prodüktörlüğünü grup üyelerinden Yağmur Sarıgül'ün yaptığı ve Pasaj/GRGDN işbirliğiyle çıkan bu elektrikli akustik olarak tanımladıkları ve tüm enstrümanların canlı kaydedildiği, ancak elektronik sesler de barındıran yeni maNga albümü, üçü yepyeni toplam on iki parçadan oluşuyor. Albümde Yıldız Tilbe'yle "Hani Biz", Arto Tunçboyacıyan'la ise "Hoş Geldin" parçalarında yaptıkları düetler de vardır. Yıldız Tilbe'nin farklı bir ses yapısı olduğunu savunan grup üyeleri sanatçıyla ilgili gelen sorulara ise "Yıldız Tilbe çoğu rockçıdan daha çok Rock'n Roll." cevabını vermişlerdir. Şimdilik bu albümde "Hani Biz" ve "Rezalet Çıkarasım Var" şarkılarına klip çekilmiştir. 2014 albümüyle birlikte Rock-Nu Metal (Metal Rock) tarzına geçiş yapacak olan maNga,albümün adını 'Işıkları Söndürseler Bile' olarak kendi youtube hesabından 14/02/2014 tarihinde yayınladığı teaser ile açıklamıştır. Albümünü kendi stüdyolarında kaydetmiş olup, albümünü 7 Nisan'da çıkaracaktır.

Grup üyelerinden Ferman Akgül, Yağmur Sarıgül ve Cem Bahtiyar; 2006 Sziget Festivali kapsamında Macaristanda.
Bir süredir maNga'nın konuk olduğu programlar ve sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarda grubun Disk Jokey'i Efe Yılmaz'ı göremeyen maNga hayranları bu konuya ve "Efe Yılmaz gruptan ayrıldı." iddialarına karşın bir açıklama yapılmasını istemiş ve grup üyeleri 24 Şubat 2013 Pazar günü saat 23:41'de konuya dair "maNga ve Efe Yılmaz, yollarını ayırmaya karar verdiler. Müzik yolculuklarına dört kişilik bir grup olarak devam edecek olan diğer maNga üyeleri, kendi stüdyolarında bu yıl piyasaya çıkması planlanan yeni albümlerinin kayıtlarını yapmakla meşgulken, konserlerine de ara vermeksizin devam ediyorlar." şeklinde açıklama yapıp Efe Yılmaz'ın gruptan ayrıldığını bildirmişlerdir.

TRT Genel Müdürlüğü 2010 yılında Norveç’te gerçekleştirilecek olan Eurovision Şarkı Yarışması finalinde, Türkiye’yi temsil etmek üzere Manga ile anlaştı.

Haber kurumundan yapılan yazılı açıklamada "Oslo'da, 29 Mayıs 2010 tarihinde finali gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışmasında Ülkemizi Manga temsil edecektir." denildi.

Manga grubu Türkiye'yi We Could Be The Same isimli şarkı ile temsil etti ve 29 Mayısta düzenlenen Eurovision 2010 Yarışması'nda Almanya'nın birinciliğinin ardından yarışmayı 2. olarak tamamladı ve Sertab Erener'den sonra Türkiye'nin aldığı en iyi dereceye sahip oldu.

 

27 KASIM 2014 BEYAZ SHOW BU HAFTAKİ KONUKLARI FOTOGALERİ

MURAT BOZ

murat.jpg

BÜŞRA PEKİN

busra.jpg

ŞİNASİ YURTSEVER

sinas.jpg

MÜJDE UZMAN

mujde.jpg

MANGA

manga.jpg

 

Editör: Wan Haber