Türkiye'nin eski ve başarılı futbolcularından olan Sergen Yalçın geçtiğimiz sezon Beşiktaş kulübünün yeni teknik direktörü olmuştu. 48 yaşındaki başarılı futbolcu geçtiğimiz günlerde Süper Lig'i kazanarak kupayı almış ve sevinçten gözyaşlarına hakim olamamıştı!


Futbol kariyeriyle olduğu gibi aşk hayatıyla da gündemde yer alan Sergen Yalçın'ın sevgilisi de şampiyonlar ligi final maçında ortaya çıktı! Ünlü teknik direktör, 22 yaşında olan ve kendisinden tam 26 yaş küçük olan Ukraynalı bir genç kadınla birlikte! 


Lisaveti Karibskaya, Beşiktaş'ın şampiyonluk maçının kazanılmasının ardından da sevincinden ve gururundan gözyaşlarına hakim olamadı! Güzel model, duygulanıp gözlerinin dolduğu o anlar sosyal medya platformlarında paylaşıldı.


Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Lisaveti Karibskaya'nın sosyal medya hesabının olmaması ise dikkatlerden kaçmadı. İddialara göre Sergen Yalçın, kız arkadaşıyla olan ilişkisini şu an gizli olarak yaşamak istiyor ve basından uzak kalması için çaba gösteriyor bu yüzden de sevgilisinden sosyal medya hesabını kapatmasını istemiş. 


Tatile çıktılar!
Beşiktaş’ın Süper Lig kupasının kazanmasından sonra ise Sergen Yalçın’ın model sevgilisi Lisaveti Karibskaya ile tatile çıktığı biliniyor. Basından uzak kalmaya çalışan çift aşklarını gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor.


Lisaveti Karibskaya kimdir?
22 yaşında olan Lisaveti Karibskaya'nın modellik mesleği ile uğraştığı bilinmektedir. Ukraynalı olan genç kadın hakkında şu an çok fazla bilgiye ulaşılamadı. Ancak ilerleyen günlerde güzel model hakkında daha çok bilgiye ulaşılması bekleniliyor.

 

Editör: Wan Haber