Fakat pandemi dönemi öncesinde oyununa ara vermek zorunda kalan ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenildi ve doktorunun tavsiyesi ile setlere yine ara vermek zorunda kaldı. 2020 senesinin Mart ayında ikinci oğlu Han'ı kucağına alan ünlü oyuncu şu sıralar gelen tekliflere Peki cazip bakmıyor. Zira yaşanan covid 19 salgını sebebiyle evde olmayı ve çocuklarıyla vakit geçirmeyi daha çok tercih ediyor.

Bergüzar Korel son zamanlarda sosyal medya platformlarını oldukça aktif bir şekilde kullanan ünlülerden. Oyuncu, zaman zaman evinden, mutfağından yapmış olduğu paylaşımlarla takipçileri ile bir araya gelirken bazı zamanlarda da eğlenceli, keyifli anları ile gülümsetiyor.

Bergüzar Korel aynı zamanda SMA hastası çocuklar açısından yapmış olduğu çeşitli paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekiyor.

 Bir süre önce Hatice Şendil ile zor durumda olan bir SMA hastası çocuk için bağış gecesi düzenlemişlerdi. Instagram platformunda Korel hayranlarıyla daha yakın bir ilişki kurmaya gayret etti ve Instagram hesabında hayli etkin bir şekilde paylaşımlar yapıyor.

En son olarak eski fotoğraflarını ve anılarını hayranlarıyla paylaşmaya karar verdi. Eşi, kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile gitmiş oldukları seyahatlerde çekilmiş olan fotoğrafları ile Vatanım Sensin dizisinde beraber rol aldı ve yakın arkadaşı Esra Ruşan ile arşivden çıkan videolar ve fotoğrafların yanı sıra aynı zamanda oğlu Han’a hamileyken çekilen ve o dönem yayınlanmadığı pek çok fotoğrafı da şimdilerde Instagram hesabından paylaşmaya başladı.

Editör: Wan Haber