Uzun süredir marketteki kavgaları nedeni ile küs olan oyuncu Beren Saat ve kayınvalidesi Serpil Doğulu uzun bir süre sonra tekrar bir aya geldiler. Kayınvalidesinin doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinde kutlamasıyla ikilinin arasındaki buzların eridiği görüldü.

Yıllardır aralarında gerginlik olduğu bilinen oyuncu Beren Saat ve kayınvalidesi Serpil Doğulu, buzları eritti. Sosyal medya hesabından kayınvalidesiyle fotoğrafını paylaşan Saat, Serpil Doğulu'nun doğum gününü kutladı.

" iyi ki varsın "

Instagram'ın hikaye kısmından paylaşım yapan ünlü oyuncu, kayınvalidesiyle olduğu fotoğrafını"İyi ki doğdun, iyi ki varsın" notuyla yayınladı. Aralarındaki buzların eridiğini duyuran Beren Saat, böylece yıllar sonra ilk kez paylaşım yapmış oldu.

Aramızda asla öyle sorunlar yok

Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014 yılında nikah masasına oturan oyuncu Beren Saat'in kayınvalidesi ile en son 2017 yılında Kuruçeşme'de bir markette kavga etmişlerdi. Basına yansıyan olayın ardından anne Doğulu, iddiaları yalanlayarak, "Beren, çok şeker biri. Ne kadar iyi olduğunu bilemezsiniz. Ayrıca çok da iyi bir gelin. Aramızda asla öyle sorunlar yok" demişti.

Editör: Wan Haber