ATV ekranlarında hafta içi yayınlanan Beni Bırakma dizisiyle ilgili flaş bir karar ortaya çıktı! Günlük olarak ATV ekranlarında yayınlanan Beni Bırakma dizisinde Meltem karakterini canlandıran güzel oyuncu Esengül Aypek diziden ayrılma kararı aldı.

Tam dört sezondur ekranlarda Meltem karakteri ile yer alan Esengül Aypek, önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan bölüm ile ekranlara veda ediyor. Söylenenlere göre Meltem karakteri dizide ise ölecek. Güzel oyuncu diziden çıkması ile ilgili ise şunları söyledi

“Beni Bırakma dizisi benim için okul gibi oldu. Harika bir 4 sezon geçirdim. Tüm izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederim. Ekran yolculuğum yeni başladı ve devam edecek tabii ki. Ama şu an ilk etapta güzel ve uzun bir tatil arzu ediyorum. 630 bölüm dizi çekmek dile kolay. Ama yoruldum. Biraz dinlenmem gerekiyor.”

Esengül Aypek kimdir?

26 Haziran 1993 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandı ve burada eğitimini tamamladı. Oyunculukla da ilgilenmeye başlayan Esengül Aypek daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezine girmiş ve burada oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra oyunculuk kariyerinde ilk adımlarını atmaya başlamıştır. İlk olarak 2017 yılında yayınlanan Beni Affet dizisinde yer alarak deneyim kazanan güzel oyuncu daha sonra ise Esaretim Sensin dizisiyle ekranlarda yer aldı. Şu an ise ATV ekranlarında yayınlanan Beni Bırakma dizisindeki Meltem rolü ile büyük bir çıkış yapma fırsatı yakalamıştır.

Editör: Wan Haber