Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam yayınlanacak bölümünde birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak.Bu bölümde; Begüm – Mert Yurtaçan, Şükran – Yakup Arıyan, Sibel Karabaş – Tarık Ercan ve Anel – Sinan Ersoy çiftleri yarışacak.

Daha oyunlar başlamadan Yarışma sunucusu İlker Aykır için Vanlı çift bir kutu bal hediye etmesi ve program sunucusu İlker Aykır'ın 65 Plakayı hazırlayın demesi ise Vanlı yarışmacı çiftte büyük bir mutluluk yarattı..
 
Erkekler ilk oyunlarında aralarında hanımların da olduğu grupta bilek güreşi yaparak elemeye çalışırken, ikinci oyunlarında eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar fındık lahmacun yemeğe çalıştılar.

Erkeklerin ardından üç ve dördüncü oyununda ise hanımlar performanslarını gösterdiler. 

Hanımlar ilk oyunlarında daha önce erkeklerin oynadığı ve ortaya komik görüntülerin çıktığı unlu pinpon oyununu oynadılarlar.
 
Hanımlar eşlerinin tahmin ettiği süre içerisinde üfleyerek pinpon toplarını bardakların içinden çıkarmak için büyük uğraş harcadılar.
 
İkinci oyunlarında ise yeni oyun olan kaç kadeh oyunu oynandı. 

Hanımlar eşlerinin tahmin ettiği sayıdaki kadehi tek ellerine taşımak için büyük çaba sarfettiler.

Hanımların ardından oyun sırası erkeklere geçti ve erkekler 2 dakika süre içinde eşlerinin tahmin ettiği sayıdaki yumurtayı üfleyerek ters çevirmek için uğraştılar.

Yarışmanın bu bölümüne kadar puan alamayan Vanlı çift bu oyunda en yüksek puanı alarak finale gitmeyi garantilediler.

Final öncesi oynanacak son oyunda ise hanımlar kafalarıyla toplara vurarak gol atmak için mücadele ettiler.

Final oyununa kalan iki çiftten biri Vanlı Şükran Ve Yakup Arıyan çifti oldu.

Oynananan ördek avı oyununda otomobilin sahibi olabilmek için ortaya müthiş bir mücadele çıktı.


Bu oyunda büyük bir başarı gösteren Vanlı Çift Şükran Ve Yakup Arıyan  rakiplerini 4-0 yenerek sıfır otomobilin sahibi oldular..

Otomobili İnşaat Mühendisliği son sınıf okuyacak olan oğulları Umut Arıyan'a mezuniyet hediyesi ettiklerini açıklayan çiftin mutlulukları uzun süre devam etti.

Program sonunda sunucu İlker Aykır ise, Bakın ben demiştim her ile bir otomobil verecektik bugün plakamız 65 oldu dedi ve program sona erdi....

Editör: Wan Haber