Bayhan, 11 yıl önce ekranların fenomeni olan Popstar yarışmasına katılmış ve yarışmada hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Jüri üyelerinden biri olan Deniz Seki, Bayhan için çok çarpıcı ifadeler kullanmış ve adeta ağızları açık bırakan bir skandala imza atmıştı.

 

Bayhan daha önce işlediği bir cinayet sonucunda hapise girmiş, hapis yattıktan sonra tahliye olup yarışmaya katılmıştı. Deniz Seki bunları öğrendiği zaman Bayhan'a "Bir Popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama olmaması gereken bir şey var. Bir Popstar cinayet işleyemez. Hapise giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz" diyerek adeta skandal sözler kullanmıştı. Tüm kamuoyuna göre Deniz Seki, Bayhan'a Çok acımasızca davranmış ve yersiz bir eleştiri de bulunmuştu.

 

fft99_mf4983198.jpeg

 

Keser Döner Sap Döner, Gün Gelir Hesap Döner sözü boşuna söylenmemiş belli ki... O zamanlar Deniz Seki insafsızca davranmış Bayhan'ı eleştirmiş ve geçmişi ile yargılamıştı. Şimdi ise "Bir sanatçıda olmamalı" dediği şey başına geldi. Bayhan'dan gelen Deniz Seki yorumu ise Deniz Seki'yi kesinlikle utandıracak cinsten. Uyuşturucu kullanmak ve tacirliği yapmak suçlarından 6 ay boyunca köşe bucak saklanan Seki geçtiğimiz günlerde Esenler'de yakalanmıştı.

 

Herkes Bayhan'dan Deniz Seki için aynı sertlikte sözler söylemesini bekliyordu. Bayhan ise son derece büyük bir erdem göstererek herkesi şaşırttı. Deniz Seki'nin hapise girmesinden mutluluk duymadığını belirten, cezaevinde kaldığı süre boyunca kendi vicdanı ile muhasebe yaparak ıslah olduğunu ve Deniz Seki'nin de aynı şekilde kendi ile yüzleşerek vicdan muhasebesi yapacağını ve hesaplaşma yoluna gideceğini belirtti. Bayhan "Kendisi hakkında en iyi kararı yine kendisi verecektir" şeklinde açıklama yaptı.

Editör: Wan Haber