Hayranlarını Büyük Şaşkınlığa Uğrattı!

Barış Murat Yağcı'nın son zamanlarda Şarkıcılık yolunda ufak ufak adımlar attığı gündeme oturmuştu. Yakışıklı oyuncudan beklenen açıklama sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile geldi.

Paylaşımı hayranlarına tam bir sürpriz olurken, şarkısının bir bölümünü hayranları ile tanıştırdı. Hayranlarına yaşatmış olduğu bu sürprizinin yanı sıra aynı zamanda şarkısını bu hafta içerisinde klip çekileceğini de açıkladı.

Barış Murat Yağcı’nın Şarkısı Paylaşım Rekoru Kırdı!

Sosyal medya platformundan yapmış olduğu paylaşımın ve şarkısının bir bölümünü hayranlarına tanıtan yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı hayranlarına büyük sürprizi yaşatmayı başardı.

Instagram platformunda şahsi hesabının 1,7 milyon kişinin takip ettiği Barış Murat Yağcı yapmış olduğu bu paylaşım ile 9,9 milyon yorum almayı başardı. Almış olduğu bu yorumlar ile dünya rekoruna adını geçiren yakışıklı oyuncunun sosyal medya hesabında pek çok kişinin kullandığı Instagram uygulamasında en çok yorum alan post olarak da tarihe geçmeyi başardı.

Böylelikle dünya genelinde ünlü olan ve sosyal medya üzerinden de pek çok kişinin takipte olduğu Selena Gomez ve futbolcu Diego Costa’nın da önüne geçmeyi başardı.

Editör: Wan Haber