2020'de TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yer alan oyuncu Barış Murat Yağcı yarışma sayesinde büyük bir hayran kitlesi edindi ve herkesin gönlünde taht kurmayı başardı. Özellikle genç kızların ilgi duyduğu yakışıklı oyuncu kısa bir süre önce 'Her Şeye Rağmen' isimli yeni şarkısını ve klibini Youtube platformu üzerinden de paylaşarak sevenlerini mutlu etmişti.

Yarışmadan sonra kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya ya devam eden Barış Murat Yağcı aynı zamanda geçtiğimiz kısa bir süre içerisinde yine 'Her Şeye Rağmen' ismini verdiği kitabını sevenlerine sunarak onlara büyük bir sürpriz yaptı. Fakat 30 yaşındaki yıldız kitabında kadınlar ile ilgili yazdığı cümleler ile sosyal medyadan büyük bir tepki çekerek magazin gündemine bomba gibi düştü!

"O tatmin duygusu çok hoşuma gidiyordu"

Kitabına yazdığı cümlelerde gençlik yıllarında kadınlara ders verdiğini anlatan Barış Murat Yağcı, gençken kendinden yaşça büyük kadınlara da ilgi duyduğunu itiraf etti. Bu tatmin duygusunu yaşamaktan büyük bir keyif aldığını belirten yakışıklı oyuncu, o kadınlarla birlikte eve gelip sırtını dönüp yattığını söyleyerek onlara kendince ders verdiğini düşündüğünü açıkladı.
Survivor yarışmasından sonra yarışmadaki takım arkadaşı Nisan Bölükbaşı ile sevgili olarak tüm izleyenleri şaşırtan Barış Murat Yağcı kitabındaki bu açıklamalardan sonra sosyal medyada  özellikle kadınların büyük bir tepkisini çekti.  Bu cümleler özellikle Twitter platformu üzerinden  büyük eleştirilere maruz kaldı.

“Cemal Can gerçek bir Survivor değil!” demişti

Kısa bir süre önce de Hürriyet Gazetesinin yazarı Hakan Gence ile bir röportaj gerçekleştiren Barış Murat Yağcı, Survivor yarışmasındaki arkadaşı Cemal Can hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. 2020 Survivor final koltuğunu Cemal Can'la paylaşmış ve yapılan oylama sonucunda  ise Cemal Can şampiyon olarak tarihe geçti.  Cemal Can'ın gerçek bir Survivor şampiyonu olduğuna inanmayan Yağcı, onu arkadaşı olarak sevdiğini fakat kendi yaşadığı zor sağlık koşulları ile kıyaslanamaz olduğunu itiraf etti. Dokuz kez SMS birincisi olduğunu ve Cemal Can'ın bir kez bile potaya girmediğini de belirterek yaşadığı sakatlık nedeni ile şampiyonluğunu kaybettiğini söyledi.

Editör: Wan Haber