Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu her salı saat 20:00'da izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Baht Oyunu'nun sevilen ve başrolde oynayan güzel oyuncu Aslı Sümen, dizide Tuğçe Dikman karakterini canlandırarak izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Baht Oyunu'nun Bora'sı Aslı Sümen kimdir? Aslı Sümen kaç yaşındadır? nerelidir? nasıl oyuncu oldu? sevgilisi kim?

Aslı Sümen Kimdir?
Aslı Sümen 11 Şubat 1993 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına doğup büyüdüğü Mersin’de başladı. Lisede mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde sürdürdü. Bu yıllarda Eşli Danslar Topluluğu’nda yarıştı. Aynı zamanda modern dans, mankenlik, modellik ile ilgilendi.

Aslı Sümen boy,kilo, yaş, hayatı
Aslı Sümen yılında düzenlenen Miss World 2017 güzellik yarışmasında Miss Turkey seçildi. Ayrıca Aslı Sümen 18 Kasım 2017 yılında Çin‘de Miss World’ yarışmasında ülkemizi temsil etti. Yarışma da her ne kadar ikinci olsa da yarışmanın birincisi Itır Esen’in 2016 tarihli darbe tweeti hayatında dönüm noktası oldu ve güzellik yarışmasında birinci oldu.

Aslı Sümen yarışmada birinci olduktan sonra profesyonel olarak, dansçılık, mankenlik ve modellik yapmaya başladı. Aynı zamanda oyunculuk eğitimi aldı.

Miss Turkey güzeli Aslı Sümen oyunculuk kariyerine 2021 yılında Baht Oyunu dizisinde Tuğçe rolü ile adım attı. Daha önce Beduk: We Dance videosu ile ilk ekran deneyimini yaşayan güzel oyuncu ve model kariyerini oyunculuk üzerine inşa etmeye başladı.

Aslı Sümen boy kilo ve hangi burç?
Aslı Sümen boyu 1.72 cm kilosu 53 kg burcu Kova.

Aslı Sümen sevgilisi?
Aslı Sümen sevgilisi, özel hayatı ve aşk hayatına dair güncel bir bilgiyle ulaşılamamıştır.

Aslı Sümen dizileri ve filmleri
2021 Baht Oyunu (Tuğçe)
2018 Beduk: We Dance (Aslı Sümen)
2017 Miss World (Miss Turkey Güzellik Yarışması)

Editör: Wan Haber