Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu her salı saat 20:00'da izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Baht Oyunu'nun sevilen ve başrolde oynayan güzel ve çekici oyuncu Cemre Baysel dizide Ada karakterini canlandırarak izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel kaç yaşındadır? nerelidir? nasıl oyuncu oldu? sevgilisi kim?

Cemre Baysel Kimdir?
Cemre Baysel’in doğum tarihi 5 Şubat 1999’dur. Cemre Baysel’in doğum yeri İzmir’dir. Cemre Baysel’in burcu kovadır. Doğduğu günden itibaren İzmir’de yaşamış olan isim eğitimine de burada başlamıştır. İzmir’de bulunan Ajans İzmir’e yazılmasının ardından modellik yapmaya başlamış. genç oyuncu İzmir’de Ege Üniversitesi Resim bölümünü okumaktadır. Resim yapmaya ilgisinin olması ve bu yönde başarılı olmasından dolayı tercihini de resimle ilgili bölüm seçmiştir. Cemre Baysel’in boyu 1.66 metre ve 53 kilo ağırlığındadır.

Resim yapmayı aşırı şekilde çok seven oyuncu ilk olarak oyunculuğa Yeşil Deniz adındaki dizi ile beraber başlamıştır. 2014 yılında yer almış olduğu bu projede 2 sene oynamış olan oyuncu ardından ise 2017’de başlamış olan İsimsizler dizisi ile tekrar ekranlarda yer almıştır. Elimi Bırakma ve Ramo dizilerinde başarı bir şekilde yer aldı. Cemre Baysel Ramo dizisinin Fatoş karakterini başarılı bir canlandırmıştır. Son olarak Cemre Baysel Sol Yanım dizisinin Biricik’i karakterini canlandırmaktadır.

Editör: Wan Haber