Uludağ’a partiye katılmak için arkadaşlarıyla beraber giden fenomen Bahar Candan saldırıya uğrayarak yüzüne 10 dikiş atıldı. Bahar’ın ablası Nihal Candan saldırıya uğrayan kardeşinin resmini paylaştı.

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışan Bahar Candan, Uludağ'da katıldığı bir partide tanımadığı bir erkeğin saldırısına uğradı. Yüzüne kesici bir aletle yara alan Candan'ın yanağına 10 dikiş atıldı. Tedavisi yapılan Candan, hastaneden taburcu edilirken ablası Nihal Candan da bir an olsun yanında ayrılmıyor.

Saldırıya uğramış halini paylaştı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Nihal Candan, kız kardeşinin hastane odasında çektiği fotoğrafını paylaşarak "Merak eden herkese teşekkürler. Gerçekten çok kötü bir gece geçirdik ailecek. Şükürler olsun ki kardeşim daha iyi. Dünyada kötülüğün son bulması dileğiyle" dedi.

Öte yandan kardeşinin yaşadıklarını unutması için elinden geleni yaptığını söyleyen Nihal Candan, dün hastaneden taburcu ettirdiği Bahar'ı yemeğe çıkarmayı da ihmal etmedi.

Öte yandan dün Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Nihal Candan, Bahar'a saldıran kişinin tanımadıkları Murat isimli biri olduğunu ve nöbetçi mahkemeye çıkarılarak işlemlerin devam ettiğini söyledi.

Editör: Wan Haber