İşte Benim Stilim yarışmasına katıldığı anda ünlenen ve şimdi de sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Bahar Candan kısa bir süre önce Nişantaşı'nda dolaşırken objektiflere yansıdı. Bundan birkaç ay önce Uludağ'da gittiği bir mekanda bir erkek tarafından fiziksel şiddete maruz kalan genç fenomen o saldırıdan sonra yüzünde hala yara izleri olduğunu söyledi. Dişleri için de tedavi gördüğünü belirten Bahar Candan aynı zamanda dudak dolgusu yaptığını da itiraf etti.

İlk kez dişlerini ve dudak dolgusu yaptırdığını ifade eden Bahar Candan, dişlerini Türkiye'nin en pahalı kliniğinde yaptırdığını ifade etti. Üst dişlerine toplamda 60 bin alt dişlerine ise 30 bin tl harcadığını belirten Bahar Candan bildiğiniz gibi kısa bir süre önce arkadaşı olmadığını bu yüzden de maaşlı bir arkadaş aradığını duyurmuştu. Maaşlı arkadaşına sigorta yapacağını da söyleyen Bahar Candan'ın arkadaşı oldukça tanınan bir isim oldu!

Survivor Yasin, Bahar Candan'ın arkadaşı olacak!
Snob Magazin'in yaptığı habere göre Bahar Candan'ın maaşlı arkadaşı daha önce Masterchef ve Survivor gibi yarışmalarda kendisini gösteren Yasin Obuz olacak. Arkadaşına tam 5 bin TL maaş ve artı olarak sigorta yapacağını duyuran Bahar Candan yaptığı açıklamada Survivor Yasin Obuz'un CV gönderdiğini fakat Amerika'da olduğu için işe Türkiye'ye dönünce başlayacağını duyurdu. Ayrıca başvuru yapan diğer adaylara da seslenen sosyal medya fenomeni "Başvuru yapanlar ümitlerini kaybetmesinler ikinci arkadaşa ihtiyacım olabilir. Tekrar başvuruları değerlendireceğim" açıklamasında bulundu.

 

Editör: Wan Haber