Dizinin final etmesinin sonrasında Bodrum’a giderek dinlenme kararı alan güzel oyuncu İstanbul’a tekrar dönüş yaptı.

Etiler’de kameralara yansıyan güzel oyuncu Birce Akalay, bir Hayli keyifli görünüyordu ve Bodrum’dan yeni döndüm, Dizi yeni final yaptı ve biraz dinleniyorum şeklinde bir açıklama yapmıştı. Özel hayatı ile ilgili kendisine gazeteciler tarafından sorulan sorular ile alakalı aşk yaşadığı Fatih Saylan ile alakalı Ayrılık iddiaları sorulunca yanıt vermek istemedi.

Gazetecilere Sadece özel hayatı ile ilgili konuşmak istemediğini dile getiren Birce Akalay’ın evlilik huzursuzluğuna da soğuk baktığı zaten biliniyor. Daha önceki yapmış olduğu konuşmalarında evlilik ile ilgili sorularda olumsuz cevaplar veren Birce Akalay Artık bu tarz sorulardan da bir hayli sıkılmış görünüyor.

Bilindiği gibi güzel oyuncu dizi setinde beraber rol aldığı Sarp Levendoğlu ile 2014 senesinde hayatını birleştirmişti. Birce Akalay’ın ikinci bir evliliği olmuştu. Çiftin beraberliği 3 yıl sürdü ve 2017 senesinde ayrılma kararı aldılar.

Babil dizisinden sonra Birce Akalay’ın Özellikle de pandemi sürecinde biraz kafasını dinlemek üzere inzivaya çekildiği biliniyor. Biraz zaman geçtikten sonra kendisini yepyeni bir projede yepyeni bir rolde tekrar görebiliriz.

Editör: Wan Haber