Ayşe Begüm Onbaşı, son zamanlarda en çok konuşulan ve başarılar kazanan bir isimdir. Birçok alanda başarılarını kanıtlayan ünlü isim, doğduğu yıllardan bu zamana kadar başarılı olmuştur ve spor ile iç içedir. Zeki, başarılı ve ünlü olan Onbaşı, verdiği röportajlar ile başarılarının sırrını açıklamıştır. Birçok motive hareketini deneyen ve en iyisini bulmaya çalışan Ayşe Begüm Onbaşı, en iyi motive kaynağı olarak çikolata kokusunu bulmuştur.
Başarısının sırrının çikolata olduğunu söyledi!
Başarılı sporcu başarısının sırrını soranlara motive kaynağını açıkladı. Ayşe Begüm Onbaşı, başarı olması ve motive olması için çikolata kokladığını söylemiştir. Birçok alanda madalya alan Onbaşı, çikolata kokusunun onu çok iyi bir şekilde motive ettiğini söylemiştir. Motive olamadığı ve kendini kötü hissettiği zamanlarda çikolata kokladığını ve bu kokunun kendisine çok iyi geldiğini söylemiştir.
Ayşe Begüm Onbaşı kimdir?
Ayşe Begüm Onbaşı, 2001 yılında hayata gözlerini açmıştır. Akhisar doğumlu olan başarılı isim, son zamanlarda en çok konuşulan isim olmuştur. Onbaşı, 11 yaşından itibaren milli formayı giymektedir. Küçük yaşlarından bu yana spor ile iç içe olan başarılı isim, jimlastik ve atletlik ile ilgilenmektedir. Aerobik jimnastikçidir ve birçok şampiyonada kendini göstermiştir. İstanbul Gelişim Üniversitesi mezunu olan Onbaşı, Red Bull atletidir. Ayşe Begüm Onbaşı, Avrupa ve Dünya şampiyonasında altın madalya kazanmıştır ve Güney Kore 14. Dünya Aerobik Jimnastik yarışmasına katılarak altın madalya kazanmıştır. Başarılarına başarı katmaya devam eden Onbaşı, ülkemizi gururlandırmaya devam etmektedir. 
Ayşe Begüm Onbaşı’nın boyu ve kilosu kaçtır?
Başarılı sporcu Ayşe Begüm Onbaşı 49 kilodur ve boyu 1,70 cm boyundadır. Henüz 19 yaşında olan başarılı sporcu birçok yarışmada kendisini en iyi şekilde kanıtlamıştır ve kanıtlamaya devam etmiştir. 

Editör: Wan Haber