Dizide başrol oynayan Doğu Demirkol, gala yemeğinde Farah Zeynep Abdullah’la ayrıldıkları iddiası sorulunca “Ya işte bakalım. Biz de sağdan soldan duyuyoruz. Benim haberim yok valla” dedi.

Demirkol, bu açıklamadan 10 dakika sonra gösterimin yapıldığı salona Farah Zeynep Abdullah ile giriş yaptı. İlk kez yan yana gelen ikili, ayrılık haberlerinin aksine mutluluk pozları verdi. Doğu Demirkol, bir ara Farah Abdullah’a doğru eğilerek alnını öptü. Geçtiğimiz ay aşk yaşadıkları ortaya çıkan ikili, ABD'de gittikleri bir film festivalinde ilişkilerine başlamıştı.
 

DOĞU DEMİRKOL KİMDİR?

Doğu Demirkol olan oyuncu 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Başarılı bir cerrah baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Doğu Demirkol, lisans eğitimini bilgisayar mühendisliği bölümünde tamamladı. İlk olarak Youtube üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasına rağmen finale gitmeyi başaramadı.

BKM Sahne'sinde yer alarak Açık Mikrofon isimli programda gösterisini sergiledi. Seyirciler tarafından beğenilen performans, Youtube üzerinde de yoğun ilgi gördü. Ali Atay imzalı Ölümlü Dünya'daki performansıyla adından söz ettirdi. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi tanınmış oyuncuların başrollerini paylaştığı filmde Zafer karakterine hayat verdi.

Doğu Demirkol, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı'nda Sinan karakterini canlandırdı.SuperHaber

Editör: Wan Haber